Nótár Mary kilőtt: versenybe szállt G.w.M-mel

Mi lesz ebből?!



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.08.21.
Nótár Mary G.w.M verseny klip

Merész lépésre vállalkozott Nótár Mary: az énekesnő nem egy, de mindjárt három dallal rukkolt elő idén augusztusban! Ráadásul a Duna vize, az Óh Anyám és a videóklippel is megtámogatott CsipiCsupi egyszerre került fel Mary YouTube-csatornájára. Egy ilyen húzásnak megvan az a veszélye, hogy a három dal egymás népszerűségét kioltva elbukik, ám a mulatós énekesnő esetében erről szó sincs! A három dalból két felvétel máris a legfelkapottabb zeneszámok közé került az egyik legnagyobb videómegosztón! A Duna vize szerdán a 20. helyen állt, míg a CsipiCsupi egészen elképesztő repülőrajtot vett! 

Nótár Mary hisz a dalaiban: egyszerre három új felvételt tett ki a YouTube-csatornájára! 
Fotó: Bánkúti Sándor

A friss videóklipes szerzemény augusztus 15-én került ki a YouTube-ra, két nappal később a 18., három nap alatt pedig a 14. helyre jött fel. Augusztus 21-én napközben Mary videója már a 10. helyen állt a YouTube-on, versenybe szállva G.w.M friss sikerdalával, a Karmával. (Kulcsár Edina férje nemrég nyereményjátékot indított azok számára, akik megosztották az új dalát – ezzel is erősítve annak pozícióját.) A helyzet azonban szerda estére megváltozott: Nótár Mary CsipiCsupi című dalának klipje feljött a 9. helyre, megelőzve G.w.M-et, így a Karma visszaesett a 10. pozícióba!

Mi lesz ebből?! Nagyobb fokozatra kapcsol Varga Márk és visszaelőz? Vagy Nótár Mary még feljebb tör a legfelkapottabb zenei videók listáján? Te mire számítasz? Illetve, neked melyik dal jön be jobban?

G.w.M-től a Karma?

Vagy Nótár Marytől a CsipiCsupi?

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás