„Az esküvőm lesz a legboldogabb és a legszomorúbb nap az életemben” – az esküvő előtti érzéseiről mesélt az Ázsia Expressz sztárja

A gyönyörű modell, Kafi Rea Milla gőzerővel készül az esküvőjére, hiszen már csak kevesebb mint egy hónap van hátra a nagy napig. Az Ázsia Expressz sztárja mindössze egy hónapja döntötte el, hogy még idén hozzámegy kedveséhez, és minden remekül halad, de még így is van, ami beárnyékolja ezt az ünnepet.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.08.21.
Módosítva: 2024.08.21.
Ázsia Expressz Kafi Rea Milla szomorúság család esküvő

A nézők az Ázsia Expresszben ismerhették meg Kafit, az egzotikus szépségű modellt, aki mindössze 14 évesen szökött Magyarországra Szomáliából egy kényszerházasság elől. Ám azóta eltelt 10 év, a fiatal lány letelepedett, és a szerelem is rátalált Patrik személyében. Sőt, a fiatal pár már szeptemberben össze is házasodik. Kafi most elárulta, hogy állnak a szervezéssel, és hogy miért nem lehet felhőtlen a boldogsága.

293A5740 Kafi Ázsia Expressz
Egy hónap múlva férjhez megy az Ázsia Expressz sztárja, Kafi Rea Milla (Fotó: Szabolcs László)

A modellnek már kevesebb mint egy hónapja van a nagy napig, és bár jól állnak az előkészületek, vannak még feladatok:

Most már stresszes vagyok őszintén szólva, mert a kedvesemmel az volt a tervünk, hogy jövő nyáron lesz, de körülbelül egy hónapja úgy döntöttünk, hogy inkább előrehozzuk. Tervben van, hogy külföldre költözzünk a munkánk miatt, és ezért inkább még idén megtartjuk.

„Szép lassan igyekszünk mindent elintézni, a ruháink már megvannak, nekem Daalarna ruhám lesz. A gyűrűket is megvettük már, és a torták is hamarosan meglesznek” – tette hozzá.

Kafi ragaszkodik a magyar hagyományokhoz, így ezek az esküvőben is mindenképpen jelen lesznek:

Lesz vőfély- és menyasszonytánc, és persze töltött káposzta is. Nemcsak a párom, én is egy nagyon hagyományos magyar esküvőt szerettem volna, és ez így is lesz. Bár nem érzem magam magyarnak, amiatt, hogy nem itt születtem, de a lelkemben mégis magyar vagyok. Nagyon tisztelem és szeretem ezt az országot, és persze nagyon sokat is köszönhetek neki.

Kafi Rea Milla és vőlegénye
Kafi vőlegénye magyar származású, de nem csak miatta lesznek magyar szokások az esküvőn (Fotó: Instagram)

Viszont van, ami mégsem lesz olyan, mint ahogy azt egykor elképzelte az álomesküvőjéről, és ez nagyon fájdalmas számára:

„A családom nem lesz ott az esküvőn, még édesanyám sem tud idejönni, mert nagyon bonyolult a rendszer ahhoz, hogy valaki onnan idejöhessen. Vízumot kell intézni, sok hivatalos papírt, még nekem is vannak olyasmik, amikre az esküvő kapcsán jöttünk rá, hogy nincsenek meg, például a születési anyakönyvi kivonat, mert nálunk nincs olyan.”

Kislányként mindig is azt szerettem volna, hogy anyukám ott legyen az esküvőmön. És emiatt úgy érzem, hogy az esküvőm lesz a legboldogabb és a legszomorúbb nap az életemben, mert teljesen egyedül leszek. Az oltár elé is egyedül vonulok majd. Gondolkodtam, hogy megkérjek valakit, akire úgy tekintek, mint az apukámra, de nekem ez egyfajta bizonyítás is magam felé, hogy egyedül is erős vagyok, és meg tudom csinálni anélkül, hogy valaki fogná a kezemet

– vallotta be.

Az Ázsia Expressz sztárja nagy családra vágyik

Kafi már a családalapítást is tervezgeti. Mindenképpen nagy családot szeretnének, hiszen ő maga is így nőtt fel, de van, amiben még nem jutottak dűlőre, hiszen a szomáliai szokások teljesen mások:

A gyerekek terén egyre csökkennek a számok, eredetileg hetet szerettem volna, mint a testvéreim. De most már csak háromnál tartunk. Azért is változott ez meg, mert nekem nincs itt a családom, és Szomáliában egy anyuka sosincs egyedül a gyerekeivel, mert mindig ott vannak a rokonok és segítenek, ott ez a hagyomány, de itt ez nem így van.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás