Két szót mondott csak a Love Island játékosa, Tícián a halála előtt

Kedden jött a hír: váratlanul elhunyt a magyar Love Island nyertese, Lakatos Tícián.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.30.
Módosítva: 2024.07.30.
Love Island gyász elhunyt

Senki sem számított rá: 24 éves korában elhunyt a Love Island társkereső valóságshow korábbi sztárja, Lakatos Tícián. Az egy évadot megélt RTL-es műsor győztese július 30-án, kedd hajnalban vesztette életét. Mindenkit megdöbbentett az edzőként dolgozó fiú halálhíre.

Lakatos Tícián, Love Island, YouTube
A Love Island egykori játékosa mindössze 24 évet élt – Fotó: YouTube

 Tícián mellett a halálakor ott volt a barátnője is, sajnos azonban már ő sem tehetett érte semmit, ahogy a kiérkező mentősök sem, akik órákon keresztül küzdöttek az életéért – írja a Bors. Tícián testvérének kettős tragédiával kell szembenéznie: nemrég az édesapjukat is elvesztették ugyanis. Közösségi oldalán így búcsúzott Kevin a testvérétől:

Nem találom a szavakat, nem is tudok mit írni, fel sem fogtam még, hogy most ez megtörténik, hogy ez most igazi? A lényeg a lényeg, nem tudunk még semmi pontosat, amint tudni fogom, hogy mi hogy lesz, jelezni fogok. Viszont aki ismerte, szerette Tíciánt, az tudja róla, hogy ő Isten harcosa! És, hogy mekkora tűzzel hirdette itt a világban az ő igéjét – írta, majd így zárta sorait:

Tíciánom, testvérem, bátyám, másik felem, te már ott vagy apánkkal, fentről vigyáztok már együtt ránk. Köszönök neked mindent. Tovább viszlek bátyám, folytatom, amit te elkezdtél, megígérem neked!

Ezek voltak Tícián utolsó szavai

A Borsnak az A R ZS Dojo-Fight Club egyik edzője számolt be arról, milyen körülmények közt vesztette életét Tícián:

Otthon történt, ott, ahol a barátnőjével laktak. Egyszer csak összeesett és csak annyit tudott mondani, hogy »Ez mi?«, utána elkezdett habzani a szája, megfeszültek az izmai és ennyi.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás