Kórházba került Angelina Jolie és Brad Pitt fia: ilyen állapotban van most

Aggasztó hírek érkeztek a sztárpár gyermekéről.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.07.30.
baleset Brad Pitt Angelina Jolie kórház karambol

Angelina Jolie és Brad Pitt közös fogadott fiát, Pax Jolie-Pittet kórházba szállították, miután elektromos kerékpárjával a csúcsforgalomban nekiütközött egy autónak. A baleset helyi idő szerint hétfőn délután 5 órakor történt Los Angeles egyik forgalmas utcáján. A karambol egy piros lámpa előtt történt, ráadásul a fiatal sisakot sem viselt. Az ütközés után a jármű sofőrje kiszállt, és a fiú segítségére sietett, majd később a rendőrök és a mentők is a helyszínre érkeztek. A 20 éves fiatal a derekát fájlalta és fejsérülést is szenvedett, az utóbbi miatt mentővel vitték kórházba.

HOT FELTÖLTÉS ANGELINA JOLIE ÉS BRAD PITT
Angelina Jolie 20 éves fia balesetezett Fotó: GETTY IMAGES / HOT MAGAZIN

A mentősök tartottak attól, hogy a sztárpár gyermekének akár kisebb agyvérzése is lehet, így azonnal egy Los Angeles-i kórházba szállították. De mint kiderült, stabil az állapota és valószínűleg hamar elhagyhatja az egészségügyi intézményt.

Az egykori házaspár 2007-ben adoptálta a fiút, s Pax akkoriban csatlakozott idősebb bátyjához, Maddoxhoz és két fiatalabb nővéréhez, Shilohhoz és Zaharához, akik már a Jolie–Pitt párossal éltek – emlékezet cikkében a Metro.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás