Katalin hercegnét titokban Amerikában kezelik

A fél világ imádkozik a walesi hercegnéért, amióta bejelentette, hogy rákbeteg. A műtétje után eltűnt a nyilvánosság elől. Nemrég viszont – sokak örömére – Katalin hercegné részt vett egy londoni parádén. Ez arra utalhat, hogy használtak az Amerikában végzett titkos kezelések.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.13.
katalin hercegné királyi család kezelés

Már több mint 150 nap telt el azóta, hogy a walesi hercegné utoljára megjelent a nyilvánosság előtt. Ez karácsony napján történt, januárban a palota bejelentette, hogy hasi műtétet végeztek rajta, és márciusban Katalin hercegné maga fedte fel a rákdiagnózisát egy szívszorító videóban. A Kensington-palota friss közleménye szerint csak 2025-ben állhat ismét munkába.

hot magazin katalin hercegné amerikai kezelés
Katalin hercegné gyógyulásáért szorít egész Nagy-Britannia (Fotó: Getty Images / hot magazin)

Jobban van

„Állítólag napról napra jobban van” – mondta egy forrás az InTouchnak. „Senki sem számított arra, hogy ilyen hosszú időre eltűnik. A walesi hercegné élete harcát vívja, és az orvosai nem engedik, hogy újra munkába álljon. A kemoterápia különösen durva volt számára. Katalinon a kezelés előtt sem volt súlyfelesleg, a kezelés következtében pedig tovább fogyott.

Ám most már, ha jobban érzi magát, kimegy a szabadba, ügyeket intéz, sétál, és a barátaival is találkozik. A férjével a közelmúltban vacsorát rendeztek otthon, ami jó jel.

Katalin hercegné mellett a királyi család

Persze semmi sem ugyanaz azóta, hogy Katalin megkapta a diagnózisát. Nyilvánvalóan ez volt számára a legfélelmetesebb időszak, ezért senki sem sietteti a közügyekhez való visszatérését. A királyi család leckét kapott az évek során arról, hová vezet az, ha a hercegnéket kimerülésig kihasználják, ezért Katalin mindent megkap, amire szüksége van. Akkor tér majd vissza, ha már készen áll rá.

hot magazin katalin hercegné amerikai kezelés
Vilmos herceg felesége június 15-én, apósa születésnapi ünnepségén (Fotó: Northfoto Tayfun Salci / hot magazin)

A trónörökös felesége idén első ízben június 15-én jelent meg nyilvános rendezvényen, az apósa, III. Károly király születésnapi felvonulásán, a Trooping the Color ünnepségen. A jelenléte megnyugtató volt a rajongói számára, bár mindenki tisztában van azzal, hogy tovább küzd a rákkal. Az elmúlt néhány hétben többen is látták a Texas állambeli Houstonban.

hot magazin katalin hercegné amerikai kezelés
A texasi egyetem rákkutató központjában világhírű rákspecialisták dolgoznak (Fotó: Profimedia / hot magazin)

Amerikában kezelik

„Meglátogatta a barátait St. Regisben, és az egyik ottani hotelben szállt meg” – számolt be a Thingsnek egy bennfentes. „A texasi egyetem rákkutató központja mellett látták beszélgetni a testőrével. Az intézetben világhírű specialisták dolgoznak többek között a mell-, petefészek-, tüdő- és prosztatarák, valamint a melanóma és a leukémia kezelésének területén. Azóta többször is látták Katalint az amerikai intézményben; bizonyára oda-vissza repül, hogy titkos rákkezelést végezzenek rajta. Úgy tűnik, az Egyesült Királyságban nincs megfelelő terápia, ezért érthető, hogy igyekszik minden gyógymódot kihasználni.”

További sztárhíreket olvashat a hot! magazin e heti számában!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás