Kapócs Zsóka ritkán látott gyermeke már igazi nagyfiú, hatalmasat nőtt

Nagyon sokáig küzdött érte a különleges hangú színésznő-műsorvezető, hogy teherbe essen. De Kapócs Zsóka több sikertelen próbálkozás után végül várandós lett és megszületett Borisz, akiért nem győz hálát mondani.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2024.07.24.
Kapócs Zsóka kisfia fotó

Miután egymásba szerettek Simek Péter labdarúgóval, a színésznővel elhatározták minél hamarabb szeretnének családot alapítani. De Kapócs Zsóka nem esett teherbe, végül a lombikprogramban látták a megoldást.  

Kapócs Zsóka
Kapócs Zsóka ritkán mutatja meg egy szem gyermekét (Fotó: TV2)

Kapócs Zsóka újra megmutatta kisfiát

A korábbi modell 2001-ben lett Miss World Hungary, így ő képviselhette Magyarországot a Miss World nemzetközi szépségversenyen. Kapócs Zsóka később műsorvezetőként is megállta a helyét, majd több színdarabban főszerepet játszott. Mindeközben Milánóban lakberendezést tanult, évek óta sikeres saját vállalkozása van, visszavonult a nyilvánosságtól. Néha szerepel csak az újságokban, de azt lehetett tudni, hogy a nála fiatalabb labdarúgó, Simek Péter mellett találta meg a nagy boldogságot, hamar belevágtak a családalapításba. Zsóka évekig nem esett teherbe, majd négy sikertelen lombikon és egy műtéten esett át hat év alatt. Ebben az időszakban rengeteg mélypontot élt át, de sosem adta fel a célját, hogy egészséges kisbabája szülessen. Álma végül valóra is vált, 2018. április 3- án megszületett Borisz. A sztáranyuka mindig is tudta, hogy egy gyerkőcre van kalibrálva, egy szem fiát rajongással szereti. Azt is hamar elhatározta, hogy ő nem áll be azon sztárok sorába, akik előszeretettel mutogatják gyerekeiket. Ehhez is tartja magát, az elmúlt hat évben talán kétszer tűnt fel Instagram-posztjában Borisz. De most kivételt tett, igaz most is csak hátulról lehet látni gyermekét, de az így is szembetűnő, hogy csemetéje rá hasonlít. 

Kapócs Zsóka
Kapócs Zsóka most kivételt tett, megmutatta Boriszt (Fotó: Instagram)

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás