Egy év telt el a tragédia óta: így van most Sandra Bullock, miután elvesztette élete szerelmét

A színésznő élettársa tavaly augusztusban hunyt el, mindössze 57 évesen.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.07.28.
Módosítva: 2024.07.28.
Sandra Bullock tragédia visszatérés színésznő

Tavaly augusztusban érkezett a szomorú hír, hogy elhunyt az Oscar-díjas színésznő, Sandra Bullock élettársa, Bryan Randall. Az 57 éves fotós akkor már évek óta küzdött az amiotrófiás laterálszklerózissal (ALS), amelynek kiváltó oka nem ismert, és nem is gyógyítható. Bryan Randall és Sandra Bullock 2015 óta alkotott egy párt: a férfi halála előtt másfél évvel a színésznő nyilvánosan bejelentette, szünetet tart a karrierjében, hogy több időt tölthessen a családjával, köztük két gyermekével, akik most 11 és 14 évesek.

BULLOCK, Sandra
Sandra Bullock egy éve vesztette el élete szerelmét / Fotó: Caroline Brehman

A tragédia óta lassan egy év telt el, nemrég pedig egy bennfentes árulta el, hogy van manapság a színésznő, aki július 26-án ünnepelte a 60. születésnapját.

Most már jól van. A gyerekei csodálatosak. Nagyon boldog, hogy anya lehet. A barátai megadták neki azt a támogatást, amire szüksége volt Bryan betegsége alatt és utána is. Hálás a sok szeretetért. Mindenki segített Bryan halála után, hogy jobban legyen

– mondta el az informátor, aki állítólag jóban van Bullock egyik legjobb barátnőjével, Jennifer Anistonnal.

Bryan Randall halála előtt Sandra Bullock két filmen dolgozott: A gyilkos járat és Az elveszett város című filmekben szerepelt, és producer is volt. Még két éve egy interjúban azt mondta, Az elveszett város forgatása alatt már tudta, ez lesz egy ideig az utolsó filmje, ám a hírek szerint Sandra Bullock nemrég azt jelezte, már tervezi a visszatérést. Májusban – amikor a Keanu Reevesszel közös Féktelenül című filmjének ünnepelték a 30. évfordulóját – a színésznő egy podcastben elárulta, újabb közös filmet terveznek, és már nem is kell rá sokat várni.

Mielőtt meghalok, mielőtt elhagyom ezt a bolygót, Keanunak és nekem csinálnunk kell még valamit a kamera előtt

– mondta akkor Sandra Bullock.

Előtte azonban Bullock újra összeáll Nicole Kidmannel, hogy elkészítsék a legendás Átkozott boszorkák című 1998-as romantikus fantasy folytatását – írja a Life.hu.

Igen, benne leszek. És Sandy is benne lesz. Ennyi. Még sok mindent el kell mesélnünk, ezért is mondtuk, hogy oké, elég érdekes, hogy ezt megtehetjük

– mondta korábban Nicole Kidman.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás