„Láthatják, hogy nem haltam meg”: Bódi Margó reagált a rettenetes hírekre

A Bódi házaspár már több esetben is átverések áldozata lett, a nevükben csaltak ki pénzt a rajongóiktól, de most még ennél is tovább merészkedtek. Olyan dolgot híresztelnek ezúttal róluk, ami már túlmegy minden határon. Hódi Pamela nevét és fotóit felhasználva keltik Bódi Margó halálhírét, amire most az énekesnő is reagált.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.07.23.
bódi margó bódi guszti átverés halál csalók

Bódi Margó és Bódi Guszti évtizedek óta tevékenykednek a zeneiparban, így sajnos nem meglepő, hogy már több ízben is visszaéltek a nevükkel. És bár a házaspár igyekszik lazán kezelni ezeket a helyzeteket, előfordul, hogy kénytelenek hivatalos lépéseket tenni, hiszen volt már, hogy több rajongójuk is áldozatul esett a csalóknak. Most pedig még ennél is durvább dolgot találtak ki, ugyanis Hódi Pamela nevében készítettek álprofilt, ahol Margó haláláról posztolnak.

a20211110_Frizbi_MG_Ripost 093 Bódi Margó
Bódi Margó reagált a haláláról szóló álhírekre – Fotó: Markovics Gábor

Az énekesnő most szembesült azzal, hogy a rosszakarói már a halálhírét keltik, és Guszti összeomlásáról írnak:

„Ez borzasztó, nem is tudom, mit lehet erre mondani! De szerencsére ha felmennek a Facebook-oldalamra, akkor láthatják, hogy nem haltam meg. Nem értem, hogy ez mire jó. Önmagában az is bosszantó, hogy feltörik valakinek az oldalát vagy visszaélnek a fotóival. Nekem is rengeteg olyan »profilom« van, ami igazából nem én vagyok.”

De végül is azt mondják, hogy akiről ilyet találnak ki, az 100 évig fog élni, és persze akik tényleg ismernek és követnek minket, azok láthatják a valódi oldalunkon, hogy nincsen semmi baj. Sőt, épp ma voltunk élőben a Mokkában is

– tette hozzá nevetve Margó, aki igyekszik inkább viccesen felfogni a hasonló álhíreket, az azonban sokkal rosszabbul érinti, amikor a rajongóit verik át.

„Sajnos nagyon sokan hisznek ezeknek a csalóknak, főleg amikor ilyen kamujátékokat találnak ki. Levesznek a valódi oldalunkról egy videót, és olyasmiket írnak hozzá, hogy aki teljesít bizonyos feltételeket, az kap mondjuk 5000 eurót. És sokan bedőlnek neki, utána pedig várják a pénzt” – mesélte szomorúan.

Bódi Margó halálhír, Hódi Pamela álprofil
Bódi Margó halálhíréről és Guszti összeomlásáról írnak Hódi Pamela nevében – Fotó: Facebook

A koncertjein nevezik csalónak Bódi Margót

Volt egy kifejezetten komoly esetük is, amikor kénytelenek voltak hivatalos lépéseket tenni, miután számos rajongójuktól pénzt csaltak ki a nevükben.

Előfordult már olyan is, hogy a rendőrségre kellett mennünk feljelentést tenni, mert sok rajongónknak elkérték a bankszámlaadatait, és leemelték a pénzüket. Érdekes, hogy utána már megtalálták a valódi oldalunkat, és ott írtak nekünk, hogy nem gondolták volna rólunk, hogy ilyet teszünk, és hogy csalók vagyunk. Emiatt többször is kiírtam, hogy soha ne adjanak ki adatokat és ne higgyenek azoknak, akik ilyesmit kérnek tőlük

– árulta el.

És bár nagyon igyekeztek, az az eset sajnos nem oldódott meg. Emiatt sok rajongójuk máig azt hiszi, hogy valóban a Bódi házaspár állt az átverés mögött, ami nem is állhatna távolabb a valóságtól:

„Felvették ugyan a jegyzőkönyvet, de azt mondták a rendőrségen, hogy sajnos nem tudnak mit tenni. Ugyanis ezek külföldi oldalak, külföldi címről, és emiatt nem tudnak segíteni. Persze mi tiltattuk a Facebookkal azt az oldalt, de másnapra már létrehoztak egy újat. De a koncerteken azóta is odajönnek hozzánk, hogy miért tettünk ilyet, miért vettük el a pénzüket, és hiába próbáljuk elmondani, hogy nem mi voltunk.” 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás