Suzy az örökbefogadásról: „Szeretném a családunk tagjává tenni”

Királyvári Zsuzsanna szingli, de nem magányos. Suzy kereknek érzi az életét így is, de nem bánná, ha bővülne a családja.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.06.13.
Módosítva: 2024.06.14.
Királyvári Zsuzsanna örökbefogadás Suzy

Királyvári Zsuzsanna, művésznevén Suzy évek óta a szinglik táborát erősíti, ám közel sem mondható magányosnak. Kiskamasz lánya, Zsuzsika, valamint a barátaitól nemrég kapott kiskutya, Zsebi bőven elég társaságot és elfoglaltságot ad neki. Ennek ellenére nincs kifogása a „családbővítés” ellen, sőt, örülne, hogy új kutyust fogadhatna örökbe.

Suzy
Suzy teljesnek érzi az életét, elég társaságot ad neki lánya és kiskutyája, de nem bánná, ha bővülne a család Fotó: Instagram

Suzy: „Zsebi, a tacsim olyan, mint a második gyermekem”

Suzynak nemrég lett új kutyája: Zsebi, a kis tacskó hetek óta boldogítja őket.
Amióta az eszemet tudom, imádom az állatokat, nem volt az életemnek olyan pillanata, amikor ne lett volna mellettem négylábú társ. Ha az ember meg szeretné tudni, hogy milyen az a feltétel nélküli szeretet, akkor mindenképp egy kutyus gazdijává kell válni. A kutyusok annyira az ember társaként szocializálódtak, hogy a macskákkal ellentétben napjainkban már egyedül teljes életképtelenek lettek” – fejtette ki a Metropolnak az énekesnő, majd elismerte: 

Zsebi, a tacsim olyan, mint a második gyermekem. Mindenhová jön velem, sosem hagyom magára, csak ha fellépni megyek, olyankor anyukámék vigyáznak rá.

Suzy
Suzy örökbefogadáson gondolkodik, ha másik kutyájával rendezett lesz a helyzet
 Fotó: Királyvári Zsuzsanna

Suzy elismerte, a párválasztásban fontos szempont számára, hogy a kiszemelt férfi is ugyanakkora állatbarát legyen, mint ő. Hogy vágya szerint még egy kutyája lehessen, az pedig tacskóján, Zsebin múlik, aki az énekesnő elmondása szerint nem mindig könnyű eset.

Zsebi nehezen visel el más kutyát a közelében. Hol félős, hol agresszív, attól függ, milyen napja van. De remélem, hogy az idő múlásával, vagy az ivartalanítása után lenyugszik, és akkor lesz lehetőségem még egy négylábút a családunk tagjává tenni.”

Ha ilyenre lehetőségem lesz, akkor mindenképp menhelyi kutyust akarok örökbe fogadni!

– tökélte el Suzy, akinek szívügye az állatmenhelyek támogatása.

Suzy
Suzy menhelyi állatoknak énekel majd a hétvégén Fotó: Királyvári Zsuzsanna

Több alkalommal léptem már fel jótékonysági rendezvényeken kutyák, vagy más állatok védelmében, ilyen felkérésre sosem mondok nemet.

„Most vasárnap a Zöld Menedék Állatmenhely javára adok koncertet Vácott háromnegyed 4-kor, előttem pedig Raul zenél. A rendezvényen kutyás »ki mit tud« is lesz, amiben én is részt veszek egy menhelyi kutyussal” – ígérte az énekesnő, aki rendszeresen támogat menhelyeket: Suzy a pénzbeli adományokat csendben adja, hiszen célja nem a felvágás, hanem a valódi segítségnyújtás.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás