Rúzsa Magdi három gyerek mellett megszerette a rendetlenséget

A háromgyermekes édesanya régen nagyon pedáns volt, a lakásában minden az élére állítva állt… Nos, ez mára elmúlt. Játékok, plüssök mindenütt, vigyázni kell, hogy hova lép az ember.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.06.08.
Rúzsa Magdi Ikrek kupleráj rendetlenség

Rúzsa Magdi 2022 februárjában adott életet a hármasikreinek, Lujzának, Kevének és Zalánnak. A kicsik immár két évesek, és a koruknak megfelelően az idejük nagy részét játékkal, a lakás szétpakolásával töltik. 

Rúzsa Magdi három gyermek édesanyja lett egyszerre (Fotó: YouTube)

Egyszerre háromfelé

Hármasikreket nevelni nem lehet egyszerű, ezt tudhatja mindenki, akinek akár csak egy gyermeke van. A kicsik egy bizonyos korban, a járás elkezdésével fáradhatatlan pakolásba kezdenek. A szülők ilyenkor nem tehetnek mást, felpakolják elérhetetlen magasságba az értékes és törékeny tárgyakat, az asztalsarkokat lefedik, hogy ne okozzanak sérülést, és úgy egyáltalán igyekeznek gyerekbiztossá alakítani a lakást. Ez az egyik családban jobban, máshol kevésbé hatékonyan sikerül, a közös mégis minden háztartásban az, hogy a gyerekek kupival járnak. Nincs mese.

Megszoksz vagy elszöksz

A szülőknek, így Rúzsa Magdiéknak is két lehetőségük adódott: vagy hozzászoknak a káoszhoz, vagy idegesek lesznek a nap minden percében. Nos, Magdi nem egy mérgelődő típus, ezért igen hamar rávette saját magát arra, hogy elfogadja a helyzetet. Az énekesnő ezen a területen is sikeresnek bizonyult, a régi pedáns, rendszerető lányból mára egy türelmes, kupitűrő édesanyává vált, aki mosolyogva kerülgeti a földön szétszóródott játékokat, és nevetve huppan le a kanapéra egy nagy csapat plüssállat közé... 

„Velük lakom. Mennyivel jobb ez, mint amikor minden élére volt állítva. Imádom a kis dolgaikat!” - írta Rúzsa Magdi egy friss Instagram bejegyzésben. 

Rúzsa Magdi mindenhol plüssállatba botlik a lakásban (Fotó: Instagram)

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás