„Nem szomorkodom, pedig minden okom meglenne rá” – az elengedésről vallott Náray Erika

A színésznő a Palikék Világa című podcast vendége volt, ahol az elengedés és egyedüllét nehézségeiről vallott. Náray Erika 2007-ben vált el kislánya édesapjától, így ketten maradtak Kamillával, aki már szintén felnőtt és külföldön éli a saját életét vőlegényével, így az édesanya mára mondhatni teljesen egyedül maradt.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.06.19.
Módosítva: 2024.06.19.
Náray Erika válás külföld gyerek egyedüllét

Náray Erika színésznőként és anyaként is megküzdött jó néhány nehézséggel, hiszen egyedül nevelte fel Kamillát, miután 2007-ben elvált férjétől, aki külföldre költözött. Most a lánya is úgy döntött, Németországban próbál szerencsét vőlegényével, így Erika egyedül maradt, amit nem könnyű elfogadni, ennek ellenére nem szomorkodik.

2344986_DSC2737-scaled Náray Erika
Náray Erika férje után lánya is külföldre költözött, de a színésznő nem bánkódik (Fotó: Ripost)

A szinkronszínésznő korábban nem sokat mesélt válásáról, de most elárulta, mit érez utólag ezzel kapcsolatban:

„Nyilván az ember arra készül, hogy valakivel felneveli a gyerekét, és nem magam miatt rossz ez, hanem én azt nem tudtam feldolgozni, hogy nem tudtam azt megadni neki, amit elképzeltem. Mi a volt férjemmel ekkor már tíz éve voltunk együtt, és pont nagyon az elején fogytunk el, és mentünk szét, Kamilla kétéves volt, amikor a problémák kezdődtek, és hatéves korában váltunk el.”

Én egy végtelenül konzervatív lány vagyok ilyen szempontból, azt gondolom, hogy egy gyereknek az a legjobb, ha a szüleivel nő fel, és azt látom, hogy az emberek többsége nagyon könnyen feladja. Szerintem a gyerek boldogsága időnként a sajátunkat is felül kell írja. És én ezért is küzdöttem abban a négy évben. Tartottam magam, de nagyon nehéz volt. Végül úgy váltunk el, hogy ő utána egyből külföldre költözött, és a lányom nagyon keveset látta az apukáját onnantól kezdve, szóval ez egy speciális helyzet volt. De nagyon igyekeztem, hogy legyen apukája ettől függetlenül, soha nem bántottam, és mindig támogattam, hogy találkozzanak

– tette még hozzá.

Náray Erika lánya már kirepült a fészekből

Persze ez már a múlt, Kamilla ma már 23 éves, és a saját életét éli, ami persze egy édesanyának nagyon nehéz a kettesben töltött évek után, de Erika nem búslakodik, hiszen a kislánya boldog, és nagyon büszke rá:

A gyerek Berlinben él már fél éve a vőlegényével. Mi nagyon erős szimbiózisban voltunk mindig és vagyunk is attól függetlenül, hogy nem itt él velem. De ha én azt látom, hogy neki jó, akkor én nagyon boldog vagyok és nem szomorkodom, pedig minden okom meglenne rá. Az a dolga huszonévesen, hogy elmenjen, szerelmes legyen, vőlegénye legyen, aki egyébként egy tüneményes fiú, egy szentesi iskolatársamnak a fia, és fizikus, aminek nagyon örülök, hogy nem művészlélek. Szépen építgetik az életüket Berlinben, és majd szeretnének valahol a mediterrán térségben letelepedni, például Barcelonában, addig pedig járják a világot, élnek itt is, ott is pár évet. De ha egyszer visszakanyarodik az éltük ide, én akkor is nagyon fogok örülni nekik, bár ők úgy tervezik, hogyha egyszer kint letelepednek, akkor oda bármelyik szülő ki tud menni, és ott élhet ő is velük, úgyhogy még ez is szóba jöhet. Barcelona egy jó hely.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás