Szikláról zuhant le Leblanc Győző partnere, műteni kellett

A törékeny énekesnőről nem is gondolnánk, milyen extrém hobbijai vannak. Leblanc Győző partnere, Szeredy Krisztina az egyik ilyen alkalommal szenvedett komoly balesetet Olaszországban, egy szikláról zuhant le és szilánkosra tört a karja. Óriási fájdalmai voltak, így kint keresett fel egy kórházat, ahol rossz híreket kapott: műteni kell.



Megosztás
Szerző: S.M. -
Létrehozva: 2024.06.30.
Leblanc Győző Szeredy Krisztina baleset műtét

Szeredy Krisztina énekesnő igazi kalandvágyó ember. Imádja a kihívásokat, és míg mások a homokos tengerparton szeretnek napozni, ő inkább egy sziklás hegyet választ. Június elején ez okozta a vesztét... Egy rossz lépés miatt egy métert zuhant le a szikláról, és olyan szerencsétlenül esett, hogy szilánkosra tört a karja.

Leblanc Győző és Szeredy Krisztina
Szeredy Krisztina Leblanc Győző otthonában tartotta a születésnapját, jó hangulatát törött karja sem tudta beárnyékolni Fotó: Kátai Zsuzsa és Cséplő Ákos

Leblanc Győző partnere egy rossz lépés miatt törte karját

Óriási fájdalmai voltak, még kint Olaszországban kórházba került, ahol szembesült azzal a ténnyel is, nem ússza meg egy gipsszel, műteni kell. A részletekről a Metropolnak mesélt Szeredy Krisztina.

„Van egy kis csoportom, folyamatosan utazásokat szerveznek. Aki éppen ráér, befizet egy-egy útra. Ők nagyjából havi szinten járnak egy évben. Június elején én is úgy gondoltam, csatlakozom hozzájuk öt napra. Sajnos csak rövid időre tudok elmenni, mert a színpadi elfoglaltságaim miatt ritkán tudom szabaddá tenni magamat. Nagy vágyam volt Olaszországban, azon belül is Toscanába eljutni.”

A homokos tengerpart helyett én inkább a sziklás hegyeket szeretem. Búvárkodom, nagyon sok nem mindennapi hobbim van.

„Szerencsére eddig megóvott a Jóisten a nagyobb balesetektől. Most is egy ilyen banális, felesleges baleset ért engem” – kezdte lapunknak.

Szeredy Krisztina
Olaszországi nyaralásán történt baleset az énekesnővel Fotó: Szeredy Krisztina

Óriási fájdalmakat élt át

Krisztina ma már mosolyogva tud mesélni a történtekről, azonban ott és akkor nemcsak ő, de utazótársai is nagyon megijedtek.

„Valójában egy szelfibaleset történt. Egy csodálatos sziklát szerettem volna lefotózni, két kézzel tartottam a telefont, és a jobb kép érdekében úgy gondoltam, egyet hátralépek.”

Egyszer csak eltűnt a lábam alól a talaj, nagyjából egy métert zuhantam.

„Hogy védjem a készülékemet, a jobb könyökömre estem. A kezem ripityára tört, de a telefonom ép maradt. Körülbelül háromnegyed órán keresztül ültem a sziklán, folyamatosan jajgattam, és azt hittem, hogy el fogok ájulni a fájdalomtól. Korábban a csuklóm és a bokám is tört, ez azokhoz képest borzalmas volt. Aranyosak voltak a turisták, pedig vadidegen emberek voltak számomra, hozták a jeget, hogy csillapítsák a fájdalmamat” – mesélte.

Szeredy Krisztina
A művésznőt a gipsze sem tartotta vissza attól, hogy jól érezze magát! Fotó: Szeredy Krisztina

Szeredy Krisztina óriási fájdalmakat élt át

A művésznőnek estére már annyira bedagadt a keze, hogy nem várhatott tovább, felkeresett egy olaszországi kórházat.

Azonnal megröntgeneztek, és kaptam egy 70 centis gipszet, egészen az ujjaimtól a vállamig.

Az orvosok azt mondták, döntsem el, hogy kint maradok, és ott műtenek meg, vagy pedig hazajövök, és itthon végzik el az operációt. Természetesen nem akartam távol az otthonomtól sort keríteni a beavatkozásra. Az operavilág összefogott, nagyon kedvesek voltak, Győző (Leblanc Győző, akivel már közel két éve alkot egy párt a színpadon – a szerk.) is segített, és megtaláltuk Ifjabb Hangody László ortopéd orvost. Pénteken érkeztem haza, és már kedden a műtőasztalon találtam magam. A műtét után visszakerült egy újabb hatalmas gipsz a karomra, ami végül a születésnapi buli előtt pár nappal került le rólam” – mondta érdeklődésünkre Krisztina, aki a műtét részleteibe is beavatta lapunkat.

Felvágták, drótokkal és hurkokkal összefogták a könyökömet. 

Állítólag ez egy nagyon jó módszer, amivel maximálisan egyet is értek, ugyanis tíz nap után le is került rólam a gipsz. Azt mondta a doktor úr, hogy a hurkozás nem fog szétjönni, ha vigyázok – hiszen a nagy nyári hőségben kényelmetlenséget okoz a gipsz –, leveszi, egy hónap múlva kell visszamennem, folyamatosan kartartóban felkötve kell tartanom a karomat. Nagyon gyorsan gyógyul szerencsére, úgy érzem, hogy már erő is van a kezemben, úgyhogy végig tudtam bulizni a születésnapomat. 22-én megyek kontrollra, akkor csinálnak egy újabb röntgent, bízom benne, hogy jó eredményt mutat, ezt követően kerül sor a gyógytornára” – mondta reménykedve az énekesnő, aki a műtét után néhány nappal már színpadra is állt.

Szeredy Krisztina
Négy nappal a műtét után már színpadra állt a művésznő Fotó: Szeredy Krisztina

Keddi napon megműtöttek, és szombaton már Hajdúszoboszlón volt előadásom. Nem akartam lemondani, ott még nagy gipsszel a kezemen léptem föl. Talán az volt a legrosszabb, hogy miután hazajöttem, újra át kellett élnem a műtét miatti fájdalmat. De egyre jobban vagyok – mesélte érdeklődésünkre.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás