"Több, mint két éve..." – idáig titkolta szerelmét az Exatlon sztárja

Az Exatlon kétszeres győztese óvja a magánéletét, ám most bevallotta, hogy a szíve egy ideje már foglalt. Szente Gréta ráadásul egy olyan fotót is mellékelt a vallomásához, ami azonnal beindította a találgatásokat.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2024.05.28.
Szente Gréta Exatlon kempf zozo szerelem

Szente Gréta letette a névjegyét az Exatlon műsorával, hiszen kétszer is megnyerte a versenyt, ám mégis az utóbbi időben, mintha eltűnt volna. Legalábbis a médiából... A legutóbbi információ ugyanis az volt róla, hogy még mindig nem nyúlt a 30 millió forintos nyereményéhez, ugyanis várja a megfelelő alkalmat, és a tökéletes befektetési lehetőséget. Ezen felül azonban szinte semmit sem lehetett tudni a csinos lányról... Egészen a mai napig!

Szente Gréta SZL_3625
Szente Gréta szíve ismét foglalt!  Fotó: Szabolcs László

Szente Gréta újra szerelmes

Ahogy azt említettük, Gréti magánéletéről nem sokat hallottunk az utóbbi időben, csupán azt tudtuk, hogy az Exatlon All Star után Kempf Zozóval melegedett össze. Bár azt a románcot hivatalosan nem vállalták fel, a rajongók jól tudták, hogy biztosan van köztük valami. A műsor utáni hetekben ugyanis a kétszeres bajnok lány egyre többet látogatott Gyulára, Zozo lakhelyére, emellett látták őket együtt étteremben, az extrém sportoló BMX-versenyén, illetve egy közös nyaraláson is.

Aztán hirtelen eltűntek ezek a nyomok, és mindenki készpénznek vette, hogy a páros szakított. Ám most Gréti ledobta a bombát: bevallotta, hogy két éve boldog párkapcsolatban él!

Ki lehet az új lovag?

Természetesen az első kérdés, ami felmerült a netezők körében, hogy mégis ki lehet a csinos sportló választottja. Valaki még azt is szóba hozta, hogy esetleg nem is egy új partnerről van szó, hanem sokkal inkább egy régiről, azaz Kempf Zozóról.

Mivel Gréti Debrecenben is szokott futni a videóiban, és Kempf Zozo most igazolt át nemrég Debrecenbe, így elég sanszos, hogy róla van szó

– fogalmazott valaki a kommentszekcióban, míg más arra volna kíváncsi, hogy mégis hogyan tarthat két éve a boldogság, ha pár napja még szinglinek vallotta magát a lány a TikTokon.

„Nemrég még azt írta a TikTokon kommentben, hogy szingli, így nem igazán értem... Akkor hogy van ez a két éve tartó boldogság?” – kérdezték, de azt se felejtsük el, hogy Gréti akár civil párt is találhatott magának, akit nem véletlenül nem mutat a nyilvánosság előtt...

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás