Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő





A Miss Universe Hungary regnáló királynője nagy bejelentést tett. Blága Tünde nem csupán átadja majd a koronát a leendő 2024-es királynőnek, de a felkészítésében is részt vesz.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2024.04.24.
Módosítva: 2024.04.24.
Blága Tünde Miss Universe Hungary szépségkirálynő bejelentés

Blága Tünde szép emlékeket őriz a tavalyi Miss Universe Hungary felkészítő táborából, így gondolkodás nélkül igent mondott, amikor dr. Özer Nóra felkérte, hogy segítsen a idei verseny szervezésében, a koordinációban, és vegyen részt a tábor életében is. A 27 éves szépség most a Metropolnak mesélt az előtte álló feladatokról, és betekintést engedett távolabbi terveibe is.

Blága Tünde
Blága Tünde szívesen veszi ki a részét a háttérmunkálatokból – Fotó: Facebook

Komoly lehetőség ez Blága Tünde számára

Nagyon boldog vagyok, hogy Nóra megkeresett ezzel a lehetőséggel, hiszen igazán testhezállónak érzem azt a komplex feladatot, amiben számít rám.” 

A versenytapasztalatom biztosan jól jön majd a lányok felkészítésénél, és bízom benne, hogy a döntős lányok bátran fordulnak majd hozzám tanácsért, legyen szó bármiről.

„Ugyanakkor részt veszek majd a helyszín kiválasztási folyamataiban, és kapcsolattartóként is számíthatnak majd rám a partnercégek” – sorolta feladatait Blága Tünde, aki ma is hálás a tavalyi táborban eltöltött időért.

Blága Tünde
Fotó: Facebook

Minden döntős számára sikert hozhat a verseny

A Miss Universe Hungary táborai egyébként is legendásak. Fantasztikus volt a tavalyi szervezés, így mindannyian úgy érezhettük magunkat, mint egy királynő. Nemcsak a fizikai, de a mentális felkészülésünkre is különös gondot fordítottak, és ez idén sem lesz másképp. Egy szépségversenynek nem az az egyetlen célja, hogy a külsőségek tekintetében válassza ki a legszebbet, hanem az is, hogy személyiségeket keressen, mi több, fejlesszen, és ebben hatalmas szerepe van a táborban töltött időnek” – mondta a szépségkirálynő, majd hozzátette, hogy május 1-jétől már indul a jelentkezés, és egy tanácsot is címzett azoknak a lányoknak, akik még hezitálnak. 

„Ez a verseny nemcsak a győztes lánynak és az udvarhölgyeinek jelent nagy lehetőséget, de minden döntős számára hozhat sikert. Szóval itt tényleg fontos a részvétel is...” – tette hozzá Blága Tünde.





 





Ezeket olvastad már?
Fenyő Iván félti a világot a mesterséges intelligánciától

Fenyő Iván félti a világot a mesterséges intelligánciától

A kis Lajos herceg még csak 6 éves, de már a testvére koronájára vágyik

A kis Lajos herceg még csak 6 éves, de már a testvére koronájára vágyik

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás