Emma Stone mázlija: a férje királynőként bánik vele!





A színésznő már a második Golden Globe-ját vihette haza. A mostanit a férjének ajánlotta – nem véletlenül. Hét éve ismerte meg Dave McCaryt, akivel három és fél éve házasok, három éve szülők. Emma Stone nagyon boldog, amiért ilyen társra lelt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.19.
Emma Stone férj karrier szülés

Először 2017-ben vehette át a legjobb női alakításért járó Arany Glóbuszt a Kaliforniai álom című filmért – most ugyanebben a kategóriában nyert a Szegény párák című vígjátékban nyújtott parádés alakításáért. A 35 éves Emma Stone egy, a férjének szánt kedves üzenettel kezdte a köszönőbeszédét.

Emma Stone
Emma Stone és a férje elválaszthatatlan páros – Fotó: Gilbert Flores

„Dave, ezt a díjat neked ajánlom! Szeretnék köszönetet mondani a szerelmedért, a támogatásodért, a tanácsaidért, egyszóval mindenért! Nagyon szeretlek!” – mondta Emma meghatottan a díjátadó színpadán, majd a kollégáinak is kifejezte a háláját a közös munkáért.

Emma Stone egyensúlyoz az anyaság és a karrier között

Nem csoda, hogy az Oscar-díjas színésznő ennyire odavan a férjéért: Dave McCary tökéletes társ. Hét éve találkoztak először: Emma Stone a Saturday Night Live adását vezette, a férfi pedig íróként dolgozott a show-ban. Titokban jöttek össze, csak egy évvel később derült fény a románcukra. Kezdettől diszkréten kezelik a kapcsolatukat, két év után a közösségi oldalaikon is csak egy fotóval jelentették be az eljegyzésüket. 2020 szeptemberében csendben házasodtak össze, és az is csak pár héttel a szülés előtt derült ki, hogy Stone egyáltalán babát vár. A 2021 márciusában világra jött Louise Jean még szebbé változtatta a házaspár amúgy is boldog életét.

„A szülőség összekovácsolta őket munkatársként is” – mesélte az US Week­­ly­nek egy bennfentes, melyből a Hot! magazin idézett. „Emma egyensúlyoz az anyaság és a színészi kar­rier között, a férje pedig igyekszik levenni a válláról a terheket.” 

Emma, ha otthon maradna babázni, úgy érezné, levágták a karját! A színészet neki olyan, mint a lélegzés. Dave ebben is a támasza.

„Épp azért ilyen boldogok, mert művészként is tisztelik egymást.”

POOR THINGS 2023 Searchlight Pictures film with Emma Stone,
A színésznő alakítását Golden Globe-díjjal jutalmazták

Megmaradt a holly­woodi ambíciója is

Emma ahová tudja, magával viszi a kislányát. McCary kezdettől óriási segítsége ebben is, már a terhesség alatt végig gondoskodott róla, úgy bánt vele – és úgy bánik a mai napig is –, mint egy királynővel! A színésznő hálás, amiért a férjén kívül még sokan szeretik, támogatják. A rokonok és a barátok szerint nagyszerű anya, Dave pedig remek apa.

„Louise Jean rengeteg örömet okoz nekik, naponta tanulnak tőle” – osztotta meg egy forrás a TMZ-vel. „De Emmában megmaradt a hol­ly­woo­di ambíció is, a lendület és az eltökéltség, hogy még jobban végezze a munkáját. Szentül hiszi, hogy ha azt csinálja, amit szeret, attól jobb anya és feleség is lesz.”

Híres exek

Emma Stone korábban több sztárral járt. Teddy Geiger dalszerzővel két évig futott, őt követte egy évre Kieran Culkin, Macaulay öccse. A csodálatos Pókember forgatásán jött össze Andrew Garfielddal, a 2014-es folytatásban is együtt játszottak. Vele négy év után, 2015 októberében szakítottak, de jóban maradtak.

 

Az új hot! magazinban számos sztártörténet található - Forrás: hot! magazin

 





 





Ezeket olvastad már?
Újra ünnepel Békefi Viki és Feng Ya Ou! Mutatjuk a felvételeket

Újra ünnepel Békefi Viki és Feng Ya Ou! Mutatjuk a felvételeket

Ebből mi lesz? Bochkor Gábor kiütné a ringben Bunyós Pityut

Ebből mi lesz? Bochkor Gábor kiütné a ringben Bunyós Pityut

Puskás-Dallos Bogi: A telefonom ma véletlenül lőtt rólunk egy fotót

Puskás-Dallos Bogi: A telefonom ma véletlenül lőtt rólunk egy fotót

"Ezzel lett teljes a szabadsága" - két és fél év után megegyezett az apjával Britney Spears

"Ezzel lett teljes a szabadsága" - két és fél év után megegyezett az apjával Britney Spears

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás