Nagymamák kedvence lett Sebestyén Balázs! „Olyan mint a jó bor, ahogy idősödik, egyre jobb”





Bókáradat lepte el a 45 éves műsorvezető fényképét. A lányok, nők és a nagymamák is úgy vélték: Balázs, akár a jó bor, idővel csak egyre jobbá válik.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2023.07.07.
Módosítva: 2023.07.07.
Sebestyén Balázs hölgy kommentszekció szeretet

Sebestyén Balázs hangját minden hétköznap hallhatják a rádióhallgatók, ám a közösségi oldalán közel sem ennyire aktív. Nagyjából havonta egyszer tesz ki új tartalmat, ami alatt – a sztárvilág mércéjével mérve – nem számottevően sok a komment és a lájk. Tegnap éjszaka megosztott fényképe azonban felrobbantotta az internetet.

Temetésre készülnek?

A három műsorvezető: Rákóczi Feri, Sebestyén Balázs és Vadon Jani szokatlanul elegánsan, öltönyben pózol. A megjelenéshez elvárható komolyság persze elmaradt, mindhárman grimaszolnak, bohóckodnak. A kommentszekció véleményével felrobbantotta a netet. Sokan attól tartottak, hogy a műsor „temetésére” készül az öltönyös trió, ám a legtöbben mégis a sármjukat dicsérték – leginkább Balázs vonzereje tűnt fel a véleményezőknek!

„Balázs olyan, mint a jó bor”

Az Instagramra feltöltött fotó besöpörte az érte járó „tömjénezést”, csakúgy sorjáztak a „becéző szavak”:

Bírlak Balázs!” – vallotta meg egy húszas évei elején járó lány.

Mi így is szeretjük Őket!” – írta szívecskét mellékelve egy nyugdíjas hölgy. A megnyilvánulásokat számos 60-70 év körüli nő írta, feltűnt még, hogy csakúgy „repkedtek” a szívemojik. A hölgykoszorú így fejezte ki a szeretetét és ezt leginkább Balázsnak címezték.

A legkülönbözőbb korosztályokból kerülnek ki a Reddit böngészői, akik szintén Balázst szemelték ki maguknak:

Balázs olyan mint a jó bor, ahogy idősödik, egyre jobb!

 – élt az elismeréssel egy hozzászóló.
Balázs nem öregszik” – így vélekedik egy másik.
Fú, én nem tudom mi történik, Balázs elvette az eszemet ezeken a képeken.
Nem tudom mire készülnek, de nagyon jól néznek ki és ha vége lesz a rádiós műsornak, nagyon fognak hiányozni minden reggel” – szomorkodott egy sokadik rádióhallgató.

Célozgatások a rajongóknak

A 45 éves műsorvezető egyelőre nem reagált. Egyébként is óvja a magánéletét a nyilvánosság szeme elől és kevés közös képet posztol a családról. Emiatt időről időre találgatásba kezdenek a követők, hogy együtt van-e még a gyönyörű feleségével a rádiós. Tavaly ősszel éppen a felesége, Viki osztott meg egy félreérthető gondolatot. A nagyobbik fiuk, Benett szülinapi ünneplésén a családi fotóhoz azt a megjegyzést fűzte, hogy: „Mindenki itt volt, aki számít” – a képről Balázs viszont – forgatás miatt – hiányzott. Év elején viszont már egy közös kirándulásról posztolt a házaspár, ezzel is megnyugtatva az aggódó követőket.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás