Pasival vagy pasi nélkül? Nótár Mary elképesztő döntést hozott

Idővel kiderül, hogy jól döntött az énekesnő vagy sem.Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2023.12.16.
Nótár Mary bódi csabi hátrány előny döntés

Akár egyedül, akár párban vonul stúdióba Nótár Mary, a siker szinte garantált. A mulatós műfaj megkerülhetetlen csillaga rengeteg dallal és klippel büszkélkedhet, melyek milliós nézettséget értek el a YouTube-on. A 12 évvel ezelőtti Rázd meg című szólódalát 33 millióan látták már, ugyanakkor a Kis Grófóval közös Tequila két év alatt 19 milliós nézettségnél jár. A dalok közötti több hetes, hónapos vagy éves különbségek erősen befolyásolhatják a nézettséget, így pedig nehéz eldönteni, hogy pasival vagy pasi nélkül sikeresebb-e Nótár Mary. Vagy legalábbis eddig nehéz volt erre a kérdésre választ adni. Ám most merész lépésre szánta el magát az énekesnő.

 

Az énekesnő mindössze 3 (!) nap különbséggel két klipet is megjelentetett! (Ez talán nemzetközi szinten is rekord lehet!) A Bódi Csabival közös Megamix december 12-én került ki az egyik legnagyobb videómegosztóra.

Nótár Nary legfrissebb szólódala, az Életem videója pedig három nappal később, december 15-én startolt el a YouTube-on. A nézettségi különbség alig 100 ezer a Megamix javára, de nem biztos, hogy ez az előny karácsonyig vagy szilveszterig nem változik. Sőt, az sem kizárt, hogy a szólódal sikeresebbnek bizonyul a háopm nótából összegyúrt egyvelegnél. Kérdés, jól döntött az énekesnő, hogy ilyen csekély különbséggel két videóklipet is kiadott? Vajon erősítik vagy gyengítik egymást?! Idővel kiderül.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás