Meglopták Liptai Claudiáékat: Egyszerre voltam szomorú, és optimista





Többévnyi munka ment a kukába Liptai Caludiának és férjének, amikor szombat reggel megtudták, hogy ellopták üzletük oldalát.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2023.11.12.
Módosítva: 2023.11.12.
liptai claudia cukrászda lopás közösségi oldal

Liptai Claudiát mindenki a színházból és a tévé képernyőjéről ismerik a legtöbben. Azonban a színésznő nemcsak a színpadon, de a cukrászműhelyben is megállja a helyét. Így szinte egyenes út vezetett ahhoz, hogy mestercukrász férjével, Pataki Ádámmal megnyissák közös cukrászdájukat. Amit ugyanolyan szenvedéllyel vezetnek, ahogy házasságukat is megélik.

Netes bűnözők lopták Claudiáékat Fotó: Nagy Zoltán

Kora reggel kapták a szörnyű hírt

Mint manapság minden valamirevaló vállalkozás, Liptai Claudiáék süteményezője is fent van a közösségi oldalakon. Szombat reggel a házaspár rengeteg üzenetre és telefonhívásra ébredt, hogy a cukrászda Facebook-oldalát ismeretlen tettesek feltörték. A történtekről a cukrász az új oldalon mesélt. 

„Kedves  Vendégeink, Barátaink, Követőink!”

Ma reggelre a Pataki Cukrászda Facebook-oldalát ellopták. Reggel kaptam a telefont, és a megannyi ismerős és ismeretlen levelét, hogy mi történt. Egyszerre voltam szomorú, és optimista. Szomorú azért mert elvesztettük azt a sok képi emléket az elmúlt időszakból, amit rengeteg örömmel és munkával készítettünk nektek. Ugyanakkor optimista vagyok mert hiszem, és tudom, hogy ezt a közösséget együtt, újra fel tudjuk építeni. 

„Nem gondolom, hogy egy ilyen eseten sokáig szabadna rágódnunk, hiszen annyi szép és fontos dolog van az életben! Gyertek tartsatok velünk!” – írta optimistán a történtekről Pataki Ádám.

Egész életét szenvedéllyel éli

Liptai Claudia már 30 éve van a képernyőn, emellett sorozatokban és színházi előadásokban is láthatjuk. Nyár elején a Hot! magazinnak mesélt arról, hogy legújabb előadásában azt a kérdést feszegetik, hogy az ember a nyugodt vagy a szenvedélyes életet választaná-e. A színésznő viszont egy percig sem vacillálna ebben a helyzetben.

„Egyértelműen a szenvedélyes kapcsolatot választom. Az egész életem szenvedélyes, még a pogácsát is ennek megfelelően eszem!” – mondta nevetve. „Ez egy emberi alkat; nem is tudnám elképzelni az életemet, a házasságomat, vagy a munkámat anélkül, hogy szenvedéllyel élném meg minden egyes pillanatát” – mesélte a színésznő.

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Andris elvesztette a fejét!

Házasság első látásra: Andris elvesztette a fejét!

Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett

Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett

71 éves Endrei Judit – „Elfogadom a koromat”

71 éves Endrei Judit – „Elfogadom a koromat”

Európa békéjéért és a gyerekek jövőjéért állt ki Mága Zoltán az erdélyi fellépésével – Fotók!

Európa békéjéért és a gyerekek jövőjéért állt ki Mága Zoltán az erdélyi fellépésével – Fotók!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás