Sokan az életéért aggódtak, így van most a magyar legenda





Lajsz András az utóbbi években többször is farkasszemet nézett a halállal, s nem pislogott! Legutóbb október végén került kritikus állapotba, ám mostanra szinte nyoma sincs a krízisnek.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.11.28.
Módosítva: 2023.11.28.
koktélkirály Lajsz András sztrók

A Guinness-rekorder mixer sokadszor állt talpra rémisztő betegségekből. Az elmúlt években öt szívrohama és egy agyvérzése volt: október végén pedig sztrókot kapott. A celeb-vendéglátós most elmondta, hogy érzi magát.

Lajsz András súlyos betegsége után nyilatkozott (Fotó: Fejér Bálint)

„Próbálok pozitívan hozzáállni"

Teljesen egyedül voltam otthon, amikor hirtelen éreztem, hogy rosszul vagyok. Szerencsére épp akkor jött hozzám egy ismerősöm, ő hívta ki mentőket. Az orvosok megállapították, hogy sztrókot kaptam, s óriási mázli, hogy enyhe lefolyású volt és korán érkezett a segítség. Még gyenge vagyok, sokat kell pihennem, de mint mindig, most is próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. Szerencsére már látogathatnak, így nem vagyok egyedül”  − mesélte korábban a Ripostnak Lajsz, akit hamar hazaengedtek a kórházból. Az otthon lábadozó koktélkirályt most a Bors érte el, aki a hogylétéről tőle megszokott derűvel mesélt:

Nagyon jólesik az érdeklődés, szerencsére elmondhatom, hogy most már teljesen jól vagyok.” 

Jövő héten már a munka világába is visszatérek, különféle rendezvényeken fogok dolgozni, alig várom. Oké, bevallom, a lábam és az egyik karom még kicsit fájdogál, vagyis inkább zsibbad, de ez igazán nem nagy probléma, átvészelem.

„Majd vissza kell mennem az orvoshoz, de ráér még az a kontrollvizsgálat” − fogalmazott a lapnak Lajsz, aki egykor a legnagyobb tévéműsorokban, rendezvényeken keverte a koktélokat, nagyon népszerű és tehetős volt. Aztán a semmiből jöttek a bajok. Első, második, harmadik, negyedik, majd ötödik infarktus, közben pedig egy agyvérzés is. Összességében közel egy évet töltött kórházban, időközben a házassága is zátonyra futott, mert megcsalta a feleségét. A sorsában pozitív fordulópont volt a tavalyi év vége, amikor a vírus miatt becsődölt az utolsó üzlete is, és gyakorlatilag az utcára került. Ekkor a volt felesége, sokak meglepetésére, öt év után visszafogadta a közös érdi házba.





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás