Sipos F. Tamás reagált a "kitartott p**a" botrányra, tisztázta szavait – videó





Sipos F. Tamás és fia a Mokka vendége volt, ahol a páros az Ázsia Expresszben szerzett megosztó élményeikről mesélt.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.10.18.
Sipos F. Tamás Ázsia Expressz botrány videó

A nagy sikerű műsor kedden lement adásában az apa-fia páros egy nőt akart felvidítani, azonban nem jártak sikerrel. Véleményük szerint ez csak azért történhetett meg, mert a hölgy kilógott a sorból, ugyanis teljesen ellenkezője volt az összes többi mexikói nőnek.

Sipos F. Tamás
Sipos F. Tamásnak határozott véleménye van a kitartott nőkről Fotó: TV2

A modell lányokkal kialakult konfliktusról azonban úgy nyilatkoztak, hogy kedvelik a párost és nem volt szándékukban megbántani őket. A műsorban Enikő korábban megemlítette, hogy alapvetés nála, hogy mindent a férfi fizet, Siposék ennek apropóján nevezték őt kitartott pic**nak, amikor azon filozofáltak, ki milyen embertípus lehet.

A Mokka stúdiójában azonban kiemelték, hogy erről a nőtípusról tettek megállapítást, nem pedig konkrétan Enikőről.

Vannak azok a nőtípusok, akik bizony szeretik biztonságos fedezékbe helyezni az alfelüket és ez teljes mértékben érthető, tehát ezzel semmiféle probléma nincs

– zárta le a témát az énekes, aki még azt is elárulta, hogy a számos kihívás ellenére, ha még egyszer meghívást kapnának a műsorba, akkor szinte azonnal igent mondanának.

Bár viszontagságos és fizikailag, valamint mentálisan is megterhelő

– tette hozzá Sipos F. Tamás.

Fia, Dani szerint pedig a verseny hozzáadott az apa-fia kapcsolatukhoz, habár a hétköznapokban is számos közös kirándulást és családi programot szerveznek.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás