Sipos F. Tamás: Most már elég volt!





Sipos F. Tamás úgy gondolja, hogy az idei már végre jó év lesz a zenészeknek, így pozitívan tekint előre. A járvány miatti korlátozásokat bár türelemmel, de ne nehezen viselte, ezért most már alig várja a fellépéseket, főleg a fiával.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.23.
hírnév

Sipos F. Tamás szerint az idei jó év lesz, már ha a fellépéseket és a lehetőségeket nézzük. Az énekes annyira pozitívan tekint előre, hogy úgy tervezi, még a fiával is újra összeállnak egy produkcióra, mint tavaly.

Sipos F. Tamás közös produkciót tervez fiával. Fotó: Metropol/Bánkúti Sándor

„Most már elég volt”

„A mi szakmánk különösen elszenvedte azt a szünetet, amit a koronavírus-járvány okozott. Mi ezt alázattal és csendben tűrtük, de most már elég volt, előre, hajrá” – mondta az énekes a Metropol újságírójának, majd arra is kitért, hogy mi az, amit szívesen csinálna idén.

Közös munka a fiával

„Az előjelek pozitívak, várom, hogy ezt a szezont végig tudjuk nyomni. Lehet, hogy a fiammal csinálunk valami közöset, mint tavaly. Én azt hiszem, hogy ez egy gyümölcsöző kapcsolat, mindenféle szempontból, meg egy nem túl sablonos felállás, ilyen még nem nagyon volt” – fejtette ki Tamás, aki azért azt bevallotta, hogy ezt a tervét a fia még megdöntheti. „Nekem egy szuper jó dolog, hogy vele dolgozhatok, de ő nem feltétlenül akarja ezt. A gyerekek nem szeretik azt, amikor a szüleik miatt figyelnek rájuk, amikor azt mondják róluk, hogy akárkinek a fia, vagy akárkinek a lánya. Ha Dani egyéni karrierje egyensúlyba kerül nélkülem, akkor lehet igazából egészségesen produkciókat csinálni.”

Stohl András kitűnően alakította Sipos F. Tamást. Fotó. TV2

Tetszett önmagának a Sztárban Sztár műsorában

Az idei évadban Stohl András az egyik vasárnapi élő show-ban az énekes bőrébe bújt, aki az előadásban nem talált semmilyen kivetnivalót sem.

„Igazság szerint eléggé kritikus srác vagyok, de mondhatni, hogy teljesen jól lehozta. Jó volt a raprész, jó volt a hang” – elemezte Tamás a show-t, majd azért annyit beismert, hogy volt egy pillanat, amikor megijesztette őt a Sztárban Sztár versenyzője. „Behozta kicsit ezt a nazális hangot, amiről nem tudtam eldönteni, hogy csak viccel az Andris, vagy elmentünk a karikatúra felé. Végülis félúton kiegyeztünk. Aztán összességében a fazon is jó volt, a show is jó volt, az előadás is jó volt, a zsűri véleményezése is jó volt, úgyhogy végső soron büszke lehetek magamra is” – tette hozzá Tamás, aki egyébként még egy énekórán is jelen volt, hogy segítse Stohl András munkáját.

Sipos F. Tamás és Stohl András a Sztárban sztár műsorában. Fotó: Móricz István/Bors

 





Ezeket olvastad már?
A kis Lajos herceg még csak 6 éves, de már a testvére koronájára vágyik

A kis Lajos herceg még csak 6 éves, de már a testvére koronájára vágyik

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás