Váratlan tragédia: Összeomlott a gyásztól a magyar énekesnő





A szaxofonos-énekesnő vigasztalhatatlan, hiszen egy hozzá nagyon közel álló személyt veszített el.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.09.21.
Módosítva: 2023.09.21.
Marcellina tragédia gyász

Rendkívül nehéz időszakon megy keresztül Marcellina. Bár a szaxofonos-énekesnő mindig derűsnek és energikusnak tűnik, azonban vasárnap reggel egy váratlan telefonhívás miatt lelkileg a padlóra került. Megtudta ugyanis, hogy az egyik legjobb, Svájcban élő barátnője tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Marcellina vasárnap sokkoló telefonhívást kapott (Fotó: Facebook)

„Szombat este még beszéltem vele telefonon. Fel nem foghatom, hogy történhetett meg mindez. Belső vérzése volt, sajnos már nem tudtak rajta segíteni. Így legközelebb már a temetése miatt utazom Zürichbe” – sóhajtott a gyászoló Marcellina, akit több csapás is ért a közelmúltban.

Pánikroham a forgatás előtt

A Marcellina PJT alapítója a napokban egy nagyszabású forgatásra készült, újraindul ugyanis a Marcellina varázsdoboza című műsora. A forgatás helyszíne egy meseszép szálloda wellnessrészlege lett volna, az énekesnő ellen azonban valamiért minden összeesküdött. Egy nappal a felvétel előtt, vasárnap reggel nyolc órakor Marcellinát azzal hívták fel, hogy a hotelt felsőrendészeti utasításra lezárták, hiába a 2 és fél hónapos kemény szervezés, az énekesnő semmiképp nem forgathat a szállodában.

„A hír hallatán úgy éreztem magam, mintha egy kisebb szívinfarktust kaptam volna. Kezem, lábam, szám elzsibbadt, utólag biztos vagyok benne, hogy pánikrohamom volt. Egy órára rá érkezett a hívás a barátnőm halálhíréről, szóval nem túlzás azt állítani, hogy lelkileg mélyponton voltam, mégis ki kellett találnom egy vészmegoldást, hiszen már minden le volt szervezve, beleértve a műsor sztárvendégeit is. A barátaim szerencsére mellettem álltak a bajban, és gyorsan javasoltak három másik szállodát, amik közül az utolsó végül bevált. Persze így is elképesztően stresszes napon voltam túl” – mesélte Marcellina, aki joggal gondolja azt, hogy valamiért összeesküdtek ellene az égiek.

Eltűnt az operatőr

A szaxofonos-énekesnő azért is foghatja a fejét, mert hiába forgatta le a legújabb dalához készült videóklipet, a kamerás szakember szőrén-szálán eltűnt a felvett anyaggal.

„Senki sem tudja őt elérni, teljesen érthetetlen ez az egész. Azon is elgondolkoztam, miért ért mostanában ennyi csapás, vélhetően mert nem a négy fal között ülök, hanem rengeteget dolgozom. Az optimizmusom mindenesetre a sok nehézség ellenére is elpusztíthatatlan” 

– mondta Marcellina.

 





 





Ezeket olvastad már?
Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás