RETRO RÁDIÓ

Pásztor Erzsi: Édesanyám a háborúban is csodálatos születésnapokat varázsolt!

Végtelen hálát érez Pásztor Erzsi, akit a 87. születésnapján is elhalmoztak virágokkal, ajándékokkal szerettei, kollégái, tisztelői. A Kossuth-díjas művésznő nevetve mondta lapunknak, hogy ennek nagyon örül még akkor is, ha a lakása most olyan, mint egy ravatalozó.Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.09.26.
Módosítva: 2023.09.26.
Pásztor Erzsi születésnap színész köszöntés

A mai napig aktív: utazik, jön-megy, és nem utolsósorban még mindig számos darabban játszik Pásztor Erzsi. Pedig a mindig mosolygós színésznő a napokban betöltötte a 87. életévét, és esze ágában sincs otthagyni a színházat, mert úgy érzi, még tud adni az embereknek. A művésznővel többek közt a legszebb, a legemlékezetesebb születésnapjairól beszélgettünk.

Pásztor Erzsi
Elhalmozták szeretettel a 87. születésnapját ünneplő Pásztor Erzsit (Fotó: Bánkúti Sándor / Bors)

Pásztor Erzsit az ország minden tájáról köszöntötték

Bár minden évben sokan köszöntik fel Pásztor Erzsit, a népszerű színésznőt idén is meglepte, hogy tisztelői mennyi ajándékkal halmozták el születésnapján.

„Olyan a lakásom, mint egy ravatalozó, Egerből, Debrecenből, Pécsről, Miskolcról is küldtek virágot, kedves meglepetéseket” – kezdte lapunknak Pásztor Erzsi.

És akkor még nem beszéltem a színházi köszöntésekről, a családomról és a Játékszín igazgatójáról, Bank Tamásról, aki futárnak adta ki magát, úgy hozott hatalmas csokrot. Én meg ott álltam a lakásom ajtajában a kétszáz forinttal, nagyon megtréfált. Amikor megláttam a virággal a kezében, nem estem ki a szerepemből, odaadtam neki a futárnak szánt pénzt, hatalmasat nevettünk. Mert a mosoly az élet, és nem kerül semmibe! A héten két előadásom lesz, utána szabad a hétvége, így lesz időm kipihenni a három napig tartó köszöntéseket!

A közkedvelt művésznővel nosztalgiáztunk is, ahol gyermekkora születésnapi zsúrjai is szóba kerültek.

„Édesanyám fantasztikus nő volt, még a háború nyomorúságos éveiben sem felejtette el a születésnapokat. Volt, hogy a torta egy befőtt volt, és azon osztoztunk többen, mégis ezekre emlékszem a legjobb szívvel! Édesanyám egyébként minden születésnapon pénzt tett a kezembe, azt vittem a templomba virággal együtt, és azt vittem Szent Erzsébetnek, hogy szép életem legyen! Úgy látszik, nem volt hiába, én már nem várok kerek születésnapot. Én ezzel, ami mögöttem van, minden rosszal és jóval együtt elégedett vagyok!

 

Ezeket olvastad már?
Nem ússza meg Harry herceg: bíróság elé kell állnia

Nem ússza meg Harry herceg: bíróság elé kell állnia

Hét hónapig lábadozott a kórházban a Big Brother egykori sztárja - ilyen állapotban van most

Hét hónapig lábadozott a kórházban a Big Brother egykori sztárja - ilyen állapotban van most

Apa lett a sármos zenész, először mutatott képeket a babájáról

Apa lett a sármos zenész, először mutatott képeket a babájáról

„Hannika tiszta apja” –  Tóth Gabi megmutatta kislánya, Hannaróza arcát

„Hannika tiszta apja” – Tóth Gabi megmutatta kislánya, Hannaróza arcát

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás