Friss hírek érkeztek Galambos Lajosról, rosszabbodott az állapota





A trombitaművész jelenleg a 3 és fél éves börtönbüntetését tölti Baracskán.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.08.01.
Galambos Lajcsi egészségi állapot börtön

2022 decemberében, másodfokon 3 év hat hónapos börtönbüntetésre ítélték Galambos Lajost, az ellene indított áram-, gáz- és vízlopás, valamint vesztegetés ügyében. A népszerű zenész a közel hét évig tartó perben végig ártatlannak vallotta magát, és remélte, hogy nem kell majd bevonulnia egyik büntetés-végrehajtási intézménybe sem, de csalódnia kellett és végül megkapta a behívóját. 

Fotó: Szabolcs László

Lajcsi nincs túl jó állapotban

Lajcsi immár három hónapja van börtönben, a cellasorig azonban még el sem jutott. A Ripost információi szerint azért, mert az állapota folyamatosan romlik. A zenész az első naptól kezdve egészségügyi részlegen van, folyamatos felügyelet mellett, amire sajnos egyre nagyobb szüksége van. Úgy tudni, hogy a körülbelül egy hónappal ezelőtti egészségi állapotához képest mostanra sokkal rosszabbul van, a részleget el sem hagyhatja kísérő nélkül. 

Helyesek az értesüléseik, Galambos Lajos most már kizárólag kísérővel képes sétálni, egyedül el sem engedik. Kísérik a bv.-boltba, ahol vásárolhat, illetve az egészségügyi sétáin is mellette kell legyen valaki

– nyilatkozta a Ripostnak dr. Csontos Zsolt, a művész ügyvédje. A jogásztól megkérdezték azt is, hogy hogy áll Lajcsi otthonápolási kérelme? 

Az eljárás folyamatban van, még nem született bírósági döntés

– mondta az ügyvéd. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás