Gallusz Niki kitálalt a szakításáról: Sokáig verejtékben úszva riadtam fel éjszakánként

48 évesen is elképesztő formában van Gallusz Niki, aki annyira elfoglalt, hogy nyáron nem lesz ideje pihenni. De a gyönyörű színésznő ezt nem bánja, szenvedélyesen szereti a munkáját. Ráadásul szakítása után újra felszabadult és boldog, és még az is lehet könyvet ír párkapcsolatairól és azok bonyodalmairól.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.07.22.
Gallusz Niki szakítás fájdalom

Gőzerővel zajlanak a próbák, új bemutatóra készül Gallusz Niki a Madách Színházban. VIII. Henrik legendás hat felesége közül az utolsót kelti életre a Six című musicalben. A Madách Színház művésze könnyen azonosult a karakterrel, közel áll hozzá a szerep, mert mindketten imádják a verseket. Niki elárulta: ha bármilyen fájdalom éri, a verseskötetekhez menekül, ott lel vigaszt. 

Gallusz Niki
Szakítása után végre újra boldog Gallusz Niki Fotó: TV2

Újra boldog Gallusz Niki

13 közös év után nem könnyű a szakítás, de a színésznő és párja nem láttak más megoldást. 

- Számunkra az érzelmi intimitás volt fontos – mesélte el nemrég egy interjúban. - Amikor elváltunk egymástól, mert az eltérő biológiai óránk teljesen ellehetetlenítette az együttélést – én bagoly vagyok, ő meg korán kelő típus, egymás idegeire mentünk –, még sokáig verejtékben úszva riadtam fel éjszakánként. 

De most már talán elmondhatom, hogy mindegyikünknek van egy másik csírázó kapcsolata. Nekem egy férfival. De az biztos, hogy pasiban is az érzékeny és intelligens típus jön be, aki nem azzal intéz el egy színházi előadást, hogy jó volt, csak a hangosítás kicsit gyenge, hanem alaposan kielemzi a látottakat. Nehéz engem tűzbe hozni, sokat kell velem beszélgetni, de nem vagyok jégkirálynő, ha felforrósodom, az sokáig kitart. Így vagyok a munkámmal is. Szenvedélyesen szeretem, amit csinálok.

Könyvet írna szerelmeiről

A gyönyörű színésznő arról is beszélt, hogy kapcsolataiban ő mindig erő lelki támasz és mindig megbízható.

- Én erős lelki támaszt tudok nyújtani, ez minden párkapcsolatomban beigazolódott. Nyilván mindegyik kapcsolati mintázat más, minden egyes partnered különböző személyiségvonásaidat hívja elő belőled. Gondoltam is már rá, hogy egyszer meg kellene írnom a párkapcsolataimat és azok bonyodalmait, de soha nem vágtam bele. 


 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás