RETRO RÁDIÓ

„Erre ösztönzöm Lacikát is" – Iskolába megy Széphalmi Juliska kisfia

A táncművész kisfia szeptemberben kezdi az iskolát. Édesanyja arra ösztönzi, hogy jól tanuljon, akárcsak ő tette korábban.Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2023.06.19.
Széphalmi Juliska anyuka tanulás

Beköszöntött a nyár, vége van a tanévnek, az általános iskolások, óvodások elballagtak. Ez igaz Széphalmi Juliskának a kisfiára, Lacikára is. Szeptembertől már az iskolában teszi meg az első lépéseit. Mint minden kisiskolás, ő is meg van szeppenve, hogy elváltak útjaik társaival és új emberekkel majd megismerkednie. Azonban édesanyja már most biztatja, hogy mennyire jó dolog is a suli, milyen sok új dolgot tanulhat majd meg. 

Széphalmi Juliska
Fotó: Széphalmi Juliska / Facebook

„Folyamatosan biztatom, nagyon szerettem én is tanulni. Sőt, a mai napig szeretek új dolgokat megismerni, elsajátítani. Erre ösztönzöm Lacikát is, hogy nagyon sok mindent ismerjen meg a világból. Gyerekként én is örömmel jártam iskolába. Igazán a nyolcosztályos gimiben szerettem meg a tanulást” – kezdte kérdésünkre a gyönyörű táncművész, aki azt is hozzátette: persze ehhez az iskolai közeg és a baráti társaság is fontos volt. 

Végül a főiskolán már nagyon könnyű volt, akkor persze a táncot tanultam, így még nagyobb élvezettel vetettem bele magam a tanulásba. Persze ott menő, ha valaki jól tanult. Sokszor még ösztöndíjat is kaptam a jó tanulmányaim elismerésért. Így folyton értek sikerélmények, amik ösztönöztek

– folytatta Juliska.

Juliska párja is már találkozott a kis Lacikával (Fotó: Szabolcs László)

Fiára bízza, milyen szakmát választ majd

Bár még korai ezen gondolkodni, de jogosan merül fel a kérdés, hogy mit szólnának Lacika szülei – akik mind a ketten a színházi világban találták meg hivatásukat –, ha gyermekük a szülők példáját követné. 
Persze örülnék neki, de nem az a fontos, hogy mit tanul. A legfontosabb, ha csak a saját példámon is okulva, hogy ő válassza ki, mi szeretne lenni, ha nagy lesz. Úgy gondolom, ami érdekli, azt boldogan tanulja az ember. Az édesapjával mi is ebben támogatjuk” – zárta a gondolatát Széphalmi Juliska.

 

Ezeket olvastad már?
Ledöbbentette a rajongókat a világhírű sláger előadója: vége van – Videó!

Ledöbbentette a rajongókat a világhírű sláger előadója: vége van – Videó!

Meglopták Tóth Andit, ordítozva őrjöng az énekesnő

Meglopták Tóth Andit, ordítozva őrjöng az énekesnő

Gyűlölik a szomszédok Harry herceget és Meghant

Gyűlölik a szomszédok Harry herceget és Meghant

"Nem tudtam, hogy ki ez" - Megdöbbentette a rajongókat Tóth Gabi új fotója

"Nem tudtam, hogy ki ez" - Megdöbbentette a rajongókat Tóth Gabi új fotója

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás