Megszületett a TV2 sztárjának első gyermeke





Szőcs Reni még kedden vonult be a kórházba, mivel 11 nappal túlhordta első gyermekét. Végül egy nappal később már magához is ölelhette Améliát.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2023.05.05.
Módosítva: 2023.05.05.
Szőcs Renáta boldogság születés

A fiatal énekesnő pont úgy hozta világra kislányát, ahogyan azt elképzelte. Férje mindvégig mellette volt a szülőszobában. Reni az első fájások után alig két órával már a karjában tarthatta Améliát, akivel szombaton már haza is térhetnek. A boldog anyuka a Borsnak mesélt élete legboldogabb pillanatairól. 

Szőcs Reni életet adott első gyermekének – Fotó: Szőcs Reni

„Kedden mentem be a kórházba, és az orvosom úgy döntött, hogy első körben enyhe gyógyszeres rásegítéssel próbálja meg rábírni Améliát arra, hogy elinduljon.”

A doki azt mondta, hogy ez a folyamat napokon át is tarthat, így szerdán még teljes nyugalommal sétálgattam a kórház kertjében

– kezdte a lapnak a boldog édesanya, aki nem sokkal ezután már a karjaiban tarthatta első gyermekét.

 

„Egy darabig azt hittem, hogy csak képzelem...”

„Éreztem én, hogy valami történik, de nem gondoltam, hogy minden így felgyorsul. Egy darabig azt hittem, hogy csak képzelem, hogy jön a pici, de egy ponton túl rájöttem, hogy amit érzek, az bizony nagyon erős üzenet Améliától. Annyi időm maradt, hogy felhívtam a férjemet, aki percekkel később már mellettem is volt és már kezdődött is a csoda.”

Alig két óra vajúdás után, természetes úton megszületett a kislányunk, ráadásul pont úgy, ahogyan elképzeltük, vagyis a párom végig mellettem tudott lenni

 – mesélte Szőcs Reni, aki Anyák napján már otthonában élvezheti az anyaság minden örömét.

Szőcs Reni és Amélia is remekül van – Fotó: Szőcs Reni

„Minden csodálatosan alakul. Amélia nagyon nyugodt baba és egyszerűen meseszép. 3800 grammal és 53 centivel született. Mindketten jól vagyunk, így ha minden igaz, már szombaton haza is mehetünk.”

Ez pedig azt jelenti, hogy vasárnap már otthon ünnepelhetjük az anyák napját

– árulta el Reni.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás