RETRO RÁDIÓ

Kustánczi Lia az anyaságról: „Nem mondom, hogy nincsenek mélypontok”





Kustánczi Lia először mutatta meg magát kisfia születése után. A fotókon egyértelműen látszik, mennyit változott.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.05.24.
Módosítva: 2023.05.24.
Kustánczi Lia anyaság szülés fogyás

Kustánczi Lia élete egyik legboldogabb időszakát éli, hiszen alig két hónapja életet adott kisfiának, Benettnek. Bár sok híresség hónapokig, sőt akár évekig rejtegeti gyermekét a kíváncsi szemek elől, az egykori lemezlovas nem tartozik közéjük. Szerda délelőtt büszkén jelent meg kisbabájával a Smart Sport Expó és Fitness Fesztiválon, ahol a Borsnak kendőzetlen őszinteséggel mesélt az anyaságról és a kisfiáról. 

Kustánczi Lia babakocsival érkezett a sajtótájékoztatóra – Fotó: Metropol

„A világ legcsodálatosabb dolga anyukának lenni”

Lia nagy mosollyal az arcán mesélt a Borsnak arról, mennyiben változott meg az élete, amióta megszületett a kisfia. Mint mondja, hirtelen egy teljesen új élethelyzetben találta magát, és bár vannak mélypontjai, minden percét imádja az anyaságnak. 

„Ez egy teljesen új élethelyzet! Szerintem a világ legcsodálatosabb dolga anyukának lenni. Nem mondom, hogy nincsenek mélypontok, az éjszakák elég kemények tudnak lenni, és tapasztalatlan még az ember. Épp ezért előfordulnak olyan elbizonytalanító pillanatok, amikor felteszem magamnak a kérdést, hogy én képes vagyok-e erre, túl fogom-e élni, de ahogy telik az idő, és egyre gyakorlottabb lesz az anyuka, a kétségek is köddé válnak. Szóval én imádom ezt az állapotot, imádok otthon lenni vele. Bele tudok veszni a mosolyába, a tekintetébe” – jelentette ki Lia, akinek párja is kiveszi a részét a gyereknevelésből. 

A párom először azt mondta, hogy ő aztán biztos nem fog pelenkázni! Mostanra viszont rájött, hogy teljes mértékben szerelmes a fiába, így legfeljebb akkor mondja nekem, hogy segítsek, amikor egy-két napig nem volt kaki, és egy nagyobb csomag várható. Egyébként mindenből kiveszi a részét és nagyon ügyes, szóval büszke vagyok rá, hogy ilyen párom van

– tette hozzá Lia, aki elárulta, hogy a kilókkal is megküzdött a terhessége után.

25 kilót hízott a várandóssága alatt – Fotó: Metropol

Gyorsan visszanyerte az alakját

Bár a csinos anyuka viszonylag gyorsan visszanyerte az alakját, elárulta, hogy 25 kiló mászott fel rá a várandóssága alatt. Ebből már 20 lement, ám még öttől mindenképpen szeretne megszabadulni. 

A pocakomon van még öt kiló plusz, de sokat segített az, hogy a szülés után egyből megváltozott az, hogy milyen ételeket kívánok.

 Amíg várandós voltam, nagyon kívántam az édes ételeket, úgy, hogy én nem vagyok édesszájú. Mégis a szénhidrátdús táplálkozás volt a fókuszban. Most inkább zöldségek állnak a központban, a halak, a fehér hús, és ettől nagyon gyorsan tud változni a testsúly, ha valaki tényleg odafigyel – mondta az egykori lemezlovas.

 





 





Ezeket olvastad már?
Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Emma Watson bevallotta: szexuális tanácsokat nyújtó weboldalra regisztrált

Emma Watson bevallotta: szexuális tanácsokat nyújtó weboldalra regisztrált

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás