Bevitték a legnagyobb ütést: drámai hírt közöltek az orvosok a Rocky színészével – Videó!





A orvosok semmi biztatót nem tudtak mondani a színésznek, már csak néhány éve van hátra.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.05.11.
rák betegség kórház

Dolph Lundgrennél még 2015-ben diagnosztizáltak súlyos rákbetegséget, amibe akkor majdnem bele is halt. A színész most először beszélt betegségéről, elárulta, hogy orvosai néhány évet jósolnak neki.

'Creed II: La Leyenda De Rocky' Madrid Photocall
Dolph Lundgrennek kiújult a rákbetegsége – Fotó: OSCAR GONZALEZ / AFP

Találtak egy daganatot a vesémben. Biopsziát végeztek, és kiderült, hogy rosszindulatú. Megműtöttek. Aztán félévente csináltattam vizsgálatokat, aztán évente, és körülbelül öt évig rendben volt minden

– mondta Lundgren.

A színészt megműtötték, de 2020-ban újra rákot diagnosztizáltak nála, de a doktorai ezúttal már hét daganatot találtak a veséjében és a májában. A tumor ezúttal már túl nagy volt ahhoz, hogy műtéti úton eltávolítsák, így Lundgrennek kemoterápiára kellett járnia.

„Nagyon fájt a szája, a keze, a lába. Nem tudott semmit sem enni, se hideget, se meleget. Minden egyes étkezés egy küzdelem volt. Folyamatosan fogyott” – magyarázta menyasszonya, Emma Krokdal.

Miután az orvosok közölték vele, hogy csupán 2-3 évet jósolnak neki, Lundgren beletörődött abba, hogy valószínűleg meg fog halni.

Olyan dolgokat kezdtek el mondani, hogy töltsek több időt a családommal és élvezzem az életet, amennyire az állapotom engedi. Szóval megkérdeztem, hogy mit gondol, mennyi időm van még hátra? Azt válaszolta, hogy 2-3 év, de a hangján éreztem, hogy kevesebb

– emlékezett vissza Dolph Lundgren, aki visszatekintve az életére elmondta, hogy büszke arra, amit elért.

A színész ennek ellenére egy másodvéleményt is kért dr. Alexandra Drakakitól, aki egy fontos felfedezést tett az esetével kapcsolatban. Az orvos egy olyan mutációt talált, amely a tüdőrák esetében gyakori, és ez a kezelési lehetőségek egy új dimenzióját nyitotta meg.

„Három hónapon belül 20-30 százalékkal zsugorodtak a daganatok, 2022 végére pedig 90 százalékkel, ami lehetővé tette, hogy megműtsenek” – mondta.

Lundgren most, hogy potenciálisan túl van a nehezén, sokkal jobban értékeli az életet, és szerencsésnek érzi magát, hogy él – írja a Pagesix.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás