Nem hiszed el, mire fekszik és kel a magyar zenész

Molnár Tibor, vagyis Trap kapitány elsöprő sikert aratott múlt héten a Sztárban Sztárban. De most egy olyan legendát kell alakítania, akinek zenei műfaja nem is állhatna messzebb tőle. Hogy mi segít neki az átalakulásban, arról lapunknak mesélt.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.02.26.
Rátonyi Róbert sztárban sztár

Folyamatosak voltak a próbák a Sztárban Sztár stúdiójában, a versenyzők ének- és táncórákra jártak, hogy vasárnap este a lehető legtökéletesebbek legyenek az ország házibulijának második élő show-ján. Trap kapitány is próbál beleadni apait, anyait, de nagyon nehéz helyzetben van. 

Molnár Tibor Trap kapitány
Desh-ként nagy sikert aratott Molnár Tamás Fotó: Máté Krisztián / Ripost

 

 

Operettel kel és fekszik

Rátonyi Róbertté kell válnia, aki a múlt század második felének egyik legkedveltebb operettszínésze, táncos-komikusa volt. 

Na ez az a műfaj, ami a lehető legmesszebb áll tőlem

– kezdte lapunknak Trap kapitány. „S bár Rátonyi Róbert nekem nem jelent sokat, de ő egy olyan legenda, akit tökéletesen kell színpadra vinnem. Néztem a régi televíziós felvételeket, elképesztő zseni volt abban, amit csinált. Próbáltam levenni a jellegzetes teátrális mozdulatait, levenni a nüanszokat. Nagyon nehéz, de úgy érzem pénteken a kamerapróbán, közelebb kerültem hozzá. Na jó nem annyira, hogy beépítsem majd egy -egy koncertünkbe, elképzeltem a maszkos zenekarom milyen arcot vágna” – nevetett nagyot a TV2 sztárja.



„Megváltoztatom a világot!”

Múlt héten Desh-ként hatalmas sikert aratott Molnár Tibor, nem csak a zsűritől, de ismerősöktől, családtagoktól is csak pozitív visszajelzéseket kapott. Igaz, beatbox tehetségét nem csillogtatta meg, aminek komoly egészségügyi oka van

„Amikor elvállaltam a szereplést a műsorban, volt aki nem értette – folytatta. - De én szeretem ezt az egészet, szeretem a többi versenyzőt, kemények a próbák, de én szeretem a kihívásokat. Igaz, amikor visszanéztem, mit műveltem Desch bőrében, hát nem voltam elégedett. Maximalista vagyok! Most ha lehet még több energiát fektetek a produkcióba. És üzenem a nézőknek: Szavazzatok rám és megváltoztatom a világot!”

 

Szikora Robi és Kiss Ernő zsolt
Szikora Róbert segített a próbán az őt alakító versenyzőnek (Fotó: TV2)


Élő legendák a stúdióban

Szikora Róbert és Zséda is megjelenik vasárnap a Sztárban Sztár színpadán. A csikidam királyát Kiss Ernő Zsolt fogja alakítani.

„Óriási feladat Szikora Robi bőrébe bújni, nagyon jellegzetes a hangja, stílusa” – mondta a színész. „Nagyon szép emlékeket idézett fel bennem, a gyermekkoromban rengeteget hallgattuk az ő egyik bakelit lemezét. Hatalmas öröm és ajándék, hogy eljött segíteni!”



 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás