Így vág vissza a gyűlölködő kommentelőknek Tóth Gabi





Az interneten elindította a „Miért lehet még hibáztatni Tóth Gabit” trendet.



Megosztás
Szerző: Angie
Létrehozva: 2023.01.17.
Módosítva: 2023.01.17.
Tóth Gabi kommentek

Tóth Gabi az elmúlt években nem tudott olyat tenni, amiben ne találtak volna kivetnivalót egyes kommentelők. Mindegy, hogy hitbeli kérdésről, vagy csak a frizurájáról volt szó, néhány emberből mind a megnyilvánulásaival, mind a megjelenésével ellenszenvet váltott ki. Az énekesnő sokáig türelemmel viselte a támadásokat, ám amikor már a családját támadták, úgy érezte, fel kell vennie a kesztyűt.

Tóth Gabi úgy döntött: humorral vág vissza Fotó: Metropol

Humorral a gyűlölködők ellen

Tóth Gabi megtalálta a tökéletes eszközt: mostantól iróniával és humorral fegyverezi le a méltatlankodókat. A minap is így tett, amikor egy bagatell ügy kapcsán ismét terítékre került a személye. Rájött: bármit mond vagy tesz, az úgysem lesz jó, szóval inkább bevállalja, hogy minden az ő hibája, sőt már előre magára vállal mindent, hiszen úgy is miatta lesz az is. Ezen felbuzdulva a közösségi oldalán elindította a „Miért lehet még hibáztatni Tóth Gabit” trendet. Rengeteg válaszüzenetet kapott, amiken nagyon jól szórakozott. A Borsnak elárulta, mindig elszomorítja a rosszindulat, de manapság igyekszik tudatosan kezelni mindezt.

Humoros válaszok érkeztek Tóth Gabi kérdésére  Fotó: Instagram

A némaság nem megoldás 

„Korábban némaságba burkolóztam, de nem csitultak a kedélyek, sőt még inkább felerősödött a gyűlölködés. Rájöttem, ha csendben maradok, akkor sem változik semmi. Akik ismernek, tudják, hogy nagyon szeretek viccelődni, így mostanság humorral kezelem a helyzetet. Az Instagram-oldalamon feltettem a kérdést: vajon miért lehet még hibáztatni Tóth Gabit, és hihetetlen válaszok jöttek. Azt kell mondjam, hogy szerencsére a magyarok értik a viccet” – mondta a Borsnak Gabi, aki immár jót mosolyog azon, hogy például „Tóth Gabi miatt van a front” is. 

Naná, hogy a gyerek is Tóth Gabi miatt sír  Fotó: Instagram

„A hitemet és az erőmet nem tudják elvenni soha”

Mindezek ellenére Gabi a saját életére, a családjára és a zenére koncentrál.

Nem fogom abbahagyni a zenélést, nem fogok eltűnni, nem fogom feladni! Mert a zene az életem! Hiszek és szeretek! Ezt senki sem fogja tudni elvenni tőlem! A zenét fentről kaptam Istentől! Én pedig igyekszem méltó lenni halandóként…

„Hibáztam, és fogok is bizonyosan... esendő emberek vagyunk! A hitemet és az erőmet nem tudják elvenni soha! Hanniért, a zenéért, az emberekért, akik nem vakok, és átlátnak ezeken az idióta bélyegeken… Köszönöm nekik” – fogalmazta meg véleményét Tóth Gabi.

Fel kell kelni? Tóth Gabi!  Fotó: Instagram

Krausz Gábor megvédi a családját

Bár Tóth Gabi és Krausz Gábor is igyekszik humorral kezelni az őt ért kritikákat, nemrég egy kommentelő átlépte azt a bizonyos határt. A sztárséf ebben az esetben már úgy döntött, ügyvéddel konzultál. 

„Hihetetlennek tartom, hogy az emberek erre képesek” – kezdte a lapnak Krausz Gábor. 

„Nem egy ilyen üzenetet kaptunk már az évek során, de a legelső, ha jól emlékszem, az volt: »remélem, halva születik a kislányotok«. Azon gondolkodtam már akkor is, hogy hogy lehet valaki ennyire érzéketlen és elvetemült, hogy ilyeneket írogasson. Senkinek nem kívánom, hogy átélje ezt. Persze elvicceljük, de sokszor mélyen belül azért rosszulesik nyilván, amikor ezt olvasom. Nem vagyok én sem szívbajos, írjon nekem, amit akar, de ahhoz már egy végtelenül gonosz embernek kell lenni, hogy egy gyerek halálát kívánja valaki” – nyilatkozta a Borsnak korábban Krausz, aki akkor elmondta, ebben az ügyben már egy ügyvédet is felkerestek.





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás