Ezt kívánja Shane Tusup az új évre





A népszerű edző, miközben emelte poharát a reményteli jövőre és a Hot! olvasóira, őszintén összegezte az idei évét, és elárulta, hogy milyen érzésekkel, vágyakkal és elhatározásokkal vág neki a következőnek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.28.
edző kultúrák újév

Shane Tusup az év végére levonta a következtetéseket, és letisztult benne, hogyan szeretné folytatni a jövőjét. Az edző rendkívül boldog, hogy napról napra egyre több pozitív dolog találja meg.

Ebben az évben ismertem meg azokat a barátaimat, üzlettársaimat, akikkel most közösen építem a vállalkozásaimat. Elmondhatom, hogy végre otthonra leltem, egy olyan közösségre találtam, amellyel bárhova eljuthatunk, csak keményen kell dolgoznunk. Ami talán a legfontosabb számomra, hogy a szeretetem és a lelkesedésem elnyerte a jutalmát, és kimondhattam a várva várt bűvös mondatokat: „Esküszöm, hogy Magyarországot hazámnak tekintem. Hazámat erőmhöz mérten megvédem, képességeimnek megfelelően szolgálom. Isten engem úgy segéljen!” Magyar állampolgár lettem; nemcsak itt lakom, hanem ide is tartozom! Jó év volt ez a 2022! – sorolta az idei év jó történéseit Shane a szerdán megjelenő Hot! magazinnak

Shane Tusup mostanában nemcsak az edzőteremben, hanem a nyelvkönyvek előtt tölti az idejét Fotó: Nemzeti Sport/Tumbász Hédi
Saját bevallása szerint, már tud lazítani Fotó: Tumbász Hédi

Ami a szilvesztert illeti, sok év után először idén szakít a hagyományokkal és végre megadja a módját az óév búcsúztatásának. 

– Több mint tíz éve nem szilvesztereztem otthon, sőt alig szilvesztereztem a megszokott módon. Éveken keresztül ez egy olyan nap volt a számunkra, amikor senki nem volt az uszodában, szabad volt a pálya az edzéshez. Sőt, azzal a tudattal lehetett edzeni, hogy a többi sportoló valószínűleg otthon van, leenged, teleeszi és -issza magát, aztán egy hétig kóvályog a medence körül, mi pedig építjük magunkat és az előnyünket. Mostanában persze már nem vagyok ilyen szigorú, jólesik a szeretteimmel ünnepelni, közösen várni az éjfélt és a himnuszt, szerintem idén meg is fogom könnyezni. Immár mindkét kultúra szokásait megélem – részletezte a Hot! magazinnak.


 

Az olvasóknak áldott ünnepeket és sikerekben gazdag, békés (és ezen van a hangsúly), boldog újévet kívánok. Jövőre kicsit jobban figyeljünk egymásra, fogjunk össze ebben a szép országban, és akkor minden rendben lesz – mondta jókedvűen.

 


 





 





Ezeket olvastad már?
Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás