A Playboy-nyuszi kitálal! Hugh Hefner villájában elképesztő szabályok voltak





A nyuszis lányok kacsalábon forgó palotájában nem volt minden fenékig tejfel, például takarodóidő is volt, és a barátok is tiltottak voltak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.10.20.
titkos ház

Megrázó részleteket árult el egy korábbi nyuszis lány a Hugh Hefner nevével fémjelzett Playboy-villáról. A 45 éves Holly Madison 2001 és 2008 között volt együtt az iparmágnással, így a saját tapasztalatairól beszélt most egy podcastben barátnőjével, Bridget Marguardttal, aki szintén élt a villában.

 

Holly elárulta, hogy amikor ő 2001-ben a Playboy-villába költözött, már két furcsa szabály is érvényben volt az épületben. Az egyik, hogy a lányok nem vegyülhettek a személyzettel, nem beszélgethettek velük kettesben, illetve éjszaka 21:00 órától kijárási tilalom volt érvényben, és a barátaik se látogathatták meg őket. Kiderült, hogy ezek a szabályok azután léptek érvénybe, miután állítólag Hefner egyik barátnője lefeküdt az egyik inassal a férfi filmvászna mögött a tigrismintás kanapén. Érthetően ez mély nyomott hagyott a vállalkozó lelkében – szúrta ki a Daily Star.

„Én sem barátkoztam sosem a személyzettel, erre szigorú szabályai voltak Hefnek. Közvetlen azután, hogy beköltöztem, elterjedt egy pletyka, hogy Hef egyik barátnője az egyik inassal összejár, és együtt is alszanak. Állítólag a filmvászon mögött történt a nappaliban, a tigrismintás kanapén, emiatt Hef nagyon ideges volt” – árulta el a Podcastjében Holly Madison, aki rámutatott, hogy végül az vetett véget a kapcsolatának a Playboy alapítójával, hogy őt is fel akarta használni új lányok toborzására a férfi.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás