A színpadi csillogásból a szegénységbe tér haza Kökény Dani





Bár egy szerencsétlen baleset kellett ahhoz, hogy Kökény Dani bekerüljön a Sztárban sztár leszek! élő show-jába, mégis egy lépéssel közelebb került ahhoz a 17 éves fiú, hogy egyenesbe hozza az életét. Így fordulhat elő az, hogy míg vasárnap egy ország ünnepli a TV2 műsorában, a hétköznapokban még mindig lakásgondokkal küzd az énekes és nagymamája.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.11.
könnyek

Kökény Dániel, a Sztárban sztár leszek! szereplője nehéz körülmények között éli az életét. A szülei elhagyták, a mai napig a nagyszülők nevelik. A nyár folyamán már egyszer el kellett hagyniuk otthonukat. Története sokakat meghatott, a fiatal fiú mégsem akart másoktól segítséget kérni. A műsortól várt további szerepléseket, hogy saját pénzből tudja támogatni nagyszüleit, és biztosítani tudja a családja megélhetését – írja a Bors.

Dani bár a középdöntőből nem jutott tovább, egy váratlan baleset, Kálóczi Réka súlyos térdsérülése újabb lehetőséget adott számára. A TV2 múlt héten szombaton, az élő show előtt egy nappal jelentette be, Pápai Joci és a csatorna úgy döntött, Danit hívják vissza a műsorba. Örömmel mondott igent a kérésnek, hiszen a Sztárban sztár leszek! győzelmével akár minden problémájuk megoldódhatna.

Fotó: Szabolcs László

Nagyon sok segítség érkezett a középdöntő leforgása után. Jelenleg a nagybátyámnál lakunk, próbálkozunk építkezni, és kialakítani egy olyan helyzetet, ami megfelelő lehet a családom számára, de nem könnyű – kezdte a Borsnak, majd hozzátette: hiszi, hogy fentről érkezett a második esély lehetősége, hogy végre egyenesbe kerüljön az életük.

Az egész családom vallásos, kiskorom óta ebben nevelkedtem. Kaptam egy második lehetőséget, de Rékáról sem tudok megfeledkezni. Nagyon sajnálom őt, és ezúton is mielőbbi gyógyulást kívánok neki. A többiekkel ellentétben ugyan nem egyenes ágon jutottam a versenybe, de maximalista típus vagyok, így ugyanazokat az energiákat teszem bele a munkába, mintha nem így alakult volna. Óriási pofon volt számomra, és nagyon fájt, hogy a középdöntőből nem jutottam tovább, viszont azt gondolom, építőleg hatott rám, és még többet dolgozom azért, hogy jobb legyek – mondta a lap érdeklődésére.

Daninak versenytársai­hoz képest kevesebb ideje jutott a felkészülésre, de így is óriási sikert ért el a produkciójával, Sam Smithként hatalmasat énekelt, amiért maximális pontszámot kapott a mesterektől.

Nagyon stresszes időszakot tudhatok magam mögött. Azonban az elmúlt napok igazolták, hogy egy összetartó csapatba kerültem, és mindenki nagyon sokat segített nekem a felkészülésben, jobbnál jobb tanácsokkal láttak el. A mesterem, Joci is rengeteget tett ahhoz, hogy sikerült egy színvonalas produkcióval vasárnap este színpadra állni – jelentette ki.





Ezeket olvastad már?
Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás