Lefotózták Piquét és új kedvesét! Shakira dühöngött a kép láttán - Fotó!

Az énekesnő ex-férje sugárzik a boldogságtól a képen, a 23 éves barátnőjével. Ez kiverte a biztosítékot a két közös gyermekük édesanyjánál.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.08.23.
korai továbblépés

Ahogy arról a Metropol is többször beszámolt a világhírű énekesnő Shakira és a spanyol válogatott focista Piqué 12 év után elhagyták egymást. Gyorsan kiderült, hogy a derült égből érkezett szakítás egy harmadik fél miatt történt. Piqué ugyanis megcsalta partnerét egy mindössze 23 éves beosztottjával. Shakira a két közös gyermekükkel Amerikába költözött, a focista pedig egy luxus legénylakásban tölti idejét bulizással.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Gerard Piqué (@3gerardpique) által megosztott bejegyzés

Piqué nem sokáig szomorkodott a szakítás után, úgy tűnik nem egy kósza éjszaka volt a megcsalás, hanem komolyan gondolja a fiatal hölggyel a kapcsolatát. Ugyanis most már közösen mutatkoznak rendezvényeken, boldogságtól sugárzóan. Ráadásul a baráti köre már régóta sejti, hogy mi van közöttük. Most először lencsevégre is kapták a párost.

A spanyol Talentos Venezolanos VE magazin osztotta meg a paparazzi fotót a párosról. A fénykép körbe járta a spanyol sajtót, egy tévéműsorban, a Socialité-ben pedig Shakira és Piqué kapcsolata volt a téma - szúrta ki a Femina.hu. Itt kiderült, hogy a csatorna felkereste az énekesnő egyik családtagját, aki elmondta, hogy Shakira nagyon mérges volt a kép láttán, főleg azért, mert a gyerekeik apját nyilvánosan látta viszont egy fiatal lány társaságában.

Végre a hetekig tartó titkolózás után egy fotó is kikerült az internetre Clara Chia Martiról, aki Piqué új partnere.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Its A Wag Wag World (@its.a.wag.wag.world) által megosztott bejegyzés

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás