Pataky Attila drámai vallomása: Azt hittem, megcsal a feleségem

Pataky Attilának meglepetésbulit szervezett a felesége, azonban volt némi félreértés köztük.

Megosztás
Szerző: Metropol
2022.07.09. 19:00
féltékenység házasság megcsalás Pataky Attila

Óriási félreértésbe került Pataky Attila! A zenész nemrég ünnepelte a 71. születésnapját, ám a tavalyi buli még mindig a legemlékezetesebb számára. Nem csak azért, mert annyira jól érezte magát: sajnos kisebb vitába keveredett a feleségével...

Fotó: Bors

„Életem első meglepetés bulija volt, annyira ügyesen összehozták, hogy teljesen bekaptam a horgot. Sosem igényeltem a meglepetéseket, az számomra bőven elég, ha örülünk csendben annak, hogy élünk. Ettől függetlenül döbbenetes, frenetikus élmény volt. Egy barátom vitt el inget vásárolni, a feleségem pedig már akkor megkért, mutassam meg, hogyan áll, amikor még be sem léptem az ajtón. Felvettem, bejöttünk, és síri csend volt. Majd aztán észrevettem, hatvan barátom áll csöndben, mint egy díszsorfal. Először fel se tűnt, aztán ledöbbentem” - mesélte a Blikknek Attila, ám kiderült, hogy a zöld szemű szörny is a vendéglistán volt... A zenész ugyanis nagyon féltékeny volt a buli szervezése alatt.

„Hatalmas lecke volt, és talán a legnagyobb ajándék. Orsi szervezte a bulit, én meg azt vettem észre, sokat telefonál, elvonul, titkolózik. A legrosszabbra gondoltam, azt hittem, hogy megcsal a feleségem. Aztán a bulin minden összeállt... Bődületesen szégyelltem magam, és azt hittem, megszakad a szívem. Miskolcról a vasgyárból azt hoztam magammal, hogy minden, amim van, az az enyém: az én nőm, az én feleségem. Ebben fejlődnöm kellett. Ugyanúgy, mint az életnek, a házasságnak örülni kell, hogy most van, és bizalommal tekinteni arra, hogy holnap is lesz, ha a sors olyan kegyes hozzánk.”

Ezeket olvastad már?
Megidézte Dianát, így tündökölt Katalin hercegné

Megidézte Dianát, így tündökölt Katalin hercegné

Szombathy Gyula: Újra meg kellett tanulnom beszélni

Szombathy Gyula: Újra meg kellett tanulnom beszélni

Hoppá: Polgár Tünde ismét Gáspáréknak üzent?

Hoppá: Polgár Tünde ismét Gáspáréknak üzent?

Feladta magát a tinédzser, aki leszúrta a híres rappert

Feladta magát a tinédzser, aki leszúrta a híres rappert

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik