Tolvajt fogtak Olaszországban a magyar mulatós sztárok





Filmbe illő jelenet is lehetne, amit Sihell Ferry és barátai éltek át Olaszországban. Városnézés közben voltak szemtanúi egy rablásnak. A Muzsika TV sztárjai gondolkodás nélkül eredtek a tolvaj után, akit sikerült egy pillanat alatt leteperniük, majd a rendőrség kezére adták a suhancot.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.28.

Sihell Ferry barátaival, Didivel és Harnyos Tomival és párjaikkal töltött néhány napot Olaszországban – írja a Bors.

– Négynapos toszkánai utazásra indultunk Olaszországba a barátainkkal. Az egyik napot a turistáktól nyüzsgő Firenzében töltöttük. Annak ellenére, hogy korábban a nápolyi látogatásunk alkalmával több ismerősünk is felkészített minket arra, hogy vigyázzunk, mert sok a bűncselekmény, nem gondoltuk, hogy itt nagy „meglepetés” fog érni minket – kezdte a Borsnak Sihell Ferry.

Városnézésen voltunk, amikor egy forgalmas főutcán piros lámpát kaptunk a járdánál. Szemben velünk állt egy középkorú férfi – úgy gondoljuk ő is turista volt – hátizsákjával a vállán. Ekkor vettük észre, hogy két, körülbelül 16-17 éves suhanc, rozzant biciklikkel két irányból megrohamozták a pasast, lekapták a táskáját és továbbhajtottak – mesélte a Dallamokon át műsorvezetője.

Minden egy szempillantás alatt történt. Ferry, Didi és Tomi, figyelmen kívül hagyva a tilos jelzést, kiugrott a négysávos főútra, és nekifutottak a biciklisnek, aki ennek köszönhetően elesett. Azonnal leállt a forgalom, a járókelők közül valaki kihívta a rendőröket, akik megkezdték a helyszínelést.

– Gyorsan kiértek a rend­őrök, és felvették mindhármunk adatait. Kihallgatni nem tudtak, mert nem beszéljük az olasz nyelvet, elkérték az e-mail-címünket és annyit megértettünk, hogy írásban kapunk majd értesítést a bűncselekményről. Nem kizárt, hogy kihallgatás miatt vissza kell térnünk Firenzébe. Kötelességünknek érezzük, hogy ha szükség lesz a rendőrségnek a segítségünkre, eleget tegyünk ennek, illetve vannak még olyan gyönyörű helyek, amiket nem tudtunk bejárni.

Ferry felesége, Viki vette át a szót, aki mindezt külső szemlélőként nézte végig – írja a Bors.

Nagyon megrémültem, amikor megláttam, hogy a piros lámpa ellenére az autók között elkezdtek rohanni a fiúk. Arra eszméltem föl, hogy Ferry egy nagyot ordított: „Didi, gyere!”. Ahogy elkapták a tolvajt, az autók megálltak, kiszálltak az emberek, az útszéli árusok is odarohantak, mert nem tudták, mi történik. Az előzményt senki nem látta, először úgy tűnt, mintha Ferryék lennének a bántalmazók, pár pillanattal később mindenkinek leesett, hogy nem ők a rosszfiúk. Nagyon büszkék voltunk a fiúkra.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás