RETRO RÁDIÓ

Legnagyobb kudarcáról vallott Dopeman





Sikeres üzletember lett a kilencvenes évek gengszterrapperjéből! Dopeman manapság nyugodt életet él, vállalkozásokat vezet és elégedett. Van azonban olyan folt az életében, amire nem büszke.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2022.03.25.
Összezárva Hajdú Péterrel

Dopemannel folytatódik tovább az Összezárva Hajdú Péterrel legújabb évada péntek este! A Life TV sikerműsorában a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb rappere nemcsak a szakmai sikereiről és kudarcairól, de a magánéletéről és a családjáról is vallott. Kiderült az is, mi bántja a legjobban.

A legnagyobb kudarcom az, hogy a lányomnak nem tudok úgy apja lenni, hogy együtt élek az anyjával. Gyönyörű lányom van. Ha tehetségben, észben túl lehet tenni rajtam, akkor a lányom fog. Azt hittem, én vagyok a csúcs a vérvonalban. Én egy megosztó figura vagyok. Ha a lányom felmegy a színpadra, már varázsol. Ő egy csoda. Két tannyelvű iskolába jár, színötös mindenből – mondta el a műsorban Dopeman.

Mint ismeretes, a rapper és volt felesége 2012-ben döntöttek úgy, hogy végleg elválnak az útjaik. Előtte se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, többször szakítottak, de lányuk mindig összehozta őket. A most tizenöt éves Fanny azóta is az édesapja büszkesége, és Dopeman úgy egészében is elégedett az életével.

– Van anyukám, apukám, öcsém, unokaöcsém, szuper csajom van. Mindig van mit csinálnom, szeretem a munkát Én egy boldog ember vagyok! – fogalmazott a rapper.

A szeretteivel egyébként is nagyon szoros a kapcsolata: közel lakik a szüleihez, akik egy kertes házban élnek, míg ő egy 48 négyzetméteres társasházi lakásban lakik.

– Egyedül takarítom a lakásomat, amiben kevés holmi van. Puritán életet élek, néha jön egy lány, aki anyukáméknál is takarít, de egyébként mindent egyedül csinálok – árulta el Dopeman.

Már nem a rap az élete

Az egykor balhés sztár manapság különböző üzletekkel foglalkozik: a Dopehaj egy hajhosszabbító vállalkozása, emellett pedig elvégzett egy hitelügyintéző-tanfolyamot, így hitelközvetítőként is dolgozik.

– Nem én adom a pénzt – teszi tisztába a kérdést. – Segítek kiválasztani az ügyfélnek a legjobb kondíciójú hitelajánlatot, aztán mindenkinek úgy segítek, ahogy tudok.

Fotó: Life TV

 





Ezeket olvastad már?
Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás