RETRO RÁDIÓ

Lékai-Kiss Ramóna régi álma vált valóra





Újabb izgalmas feladatot kapott Lékai-Kiss Ramóna! A színésznő már műsorvezetőként is bizonyított, hamarosan pedig a Sztárban Sztár egyetlen női ítészeként láthatjuk a TV2-n.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2022.02.04.
lékai-kiss ramóna sztárban sztár

Lékai-Kiss Ramóna régi álma vált valóra: a február 6-án kezdődő Sztárban Sztár nyolcadik évadának egyetlen női ítésze lesz. Ramóna az elmúlt húsz évben számos területen kipróbálhatta magát a televíziózásban, de a zsűrizés eddig kimaradt az életéből, pedig – mint azt a Metropolnak elmondta – ez is régi álma volt.

– A Sztárban Sztár nem csupán a TV2, de a magyarországi televíziózás ikonikus műsora is. Egy régi vágyam vált valóra, amikor közölték velem, hogy én lehetek a Sztárban Sztár egyik zsűritagja. Nagyjából egy másodpercen belül rávágtam, hogy igen, vállalom! – árulta el mosolyogva Lékai-Kiss Ramóna. – Nagyon boldog vagyok, várom a feladatot, főleg, mert a korábbi évadokat is figyelemmel követtem, lenyűgöztek az átváltozások és az, hogy az egyébként is tehetséges énekesek adásról adásra teljesen új oldalukat mutatták meg a nagyközönségnek. Az idei felhozatal is rendkívül erős, izgatottan várom az élő adásokat!

Kiss Ramóna, a Sztárban Sztár új zsűritagja Fotó: Bors/DT

A színésznő a zsűritársaival hamar egy hullámhosszra került: megvan közöttük a szükséges szakmai „kémia” ahhoz, hogy fergeteges pillanatokat okozzanak a tévénézőknek, ami annak is köszönhető, hogy régi jó barátokról, ismerősökről van szó.

Makranczi Zalánnal a Mintaapákban lettünk nagyon jóban, Papp Szabival pedig húsz éve ismerjük egymást, közös volt a társaságunk, rengeteget buliztunk együtt. Kökény Attila egy rendkívül kedves ember, emellett csodálatos előadó, akinek nagyon tisztelem a munkásságát. Igaz, az élő adások még nem kezdődtek el, de előre sajnálom Tillát, akinek műsorvezetőként biztos sokszor kell majd „tanárbácsisan” csendre inteni bennünket, mert rengeteg közös nevetés várható!

Munkatársunk megkérte Ramit, hogy játsszon el a gondolattal: ha egy napra vagy egy estére egy énekes bőrébe bújhatna, ki lenne az?

– Nehéz kérdés, mert szerteágazó a zenei ízlésem, de a kilencvenes évek magyar zenéi nagyon közel állnak hozzám. Tunyogi Orsi: Ha lemegy a nap című dalát nagyon szívesen előadnám, abban benne van a tinédzserkorom életérzése. Ha pedig világsztárról beszélünk, akkor egy koncert erejéig örömmel cserélnék Beyoncéval. Az az erő, ami benne rejlik, a mozgás, az énekhang, csodálatos! Ő egy igazi jelenség, aki mindig a maximumra törekszik.

Gameshow-t is vezetne

Lapunk kíváncsi volt arra is, hogy van-e esetleg a magyar tévézésnek olyan területe, amiben Ramónának még nem volt lehetősége kipróbálni magát. Korábban szerepelt táncos műsorban, a Dancing with the Stars elmúlt két évadában pedig műsorvezetőként is bizonyíthatott. Reggeli műsort és zenei tehetségkutatót és a Ninja Warriort is vezette már, konyhai tehetségét és és színésznői képességeit is bizonyította: tizennyolc évig a Barátok közt egyik főszereplője volt, a Mintaapákban, a Drága örökösökben és a Kölcsönlakás című filmben is szerepelhetett, valamint Oscar-gála-közvetítést is vezetett. Akad azonban egy szegmens, amiben még szívesen letenné a névjegyét.

– A mi családunk imád játszani, legyen szó kártya- vagy társasjátékokról, barkobáról vagy ország-városról. Ráadásul mindig nagyon beleéljük magunkat a játékba, hangosak vagyunk és rengeteget nevetünk. Ha egyszer lehetőségem adódna egy gameshow-t vezetni, ahol megmutathatnám ezt az oldalamat is, az óriási örömmel töltene el. De ez még a jövő zenéje; szerencsére most is rengeteg a feladatom, elégedett vagyok az életemmel – árulta el mosolyogva.





Ezeket olvastad már?
Meglepő! Ezért döntött az otthonszülés mellett Rácz Gigi

Meglepő! Ezért döntött az otthonszülés mellett Rácz Gigi

Szétnyílt a ruha: megmutatta bájait az orosz szőkeség - fotó

Szétnyílt a ruha: megmutatta bájait az orosz szőkeség - fotó

Összejött: több mint 100 diákkal feküdt le az OnlyFans-modell – Videó

Összejött: több mint 100 diákkal feküdt le az OnlyFans-modell – Videó

Demjén Ferenc elárulta, miért viselt fura ruhákat a színpadon

Demjén Ferenc elárulta, miért viselt fura ruhákat a színpadon

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás