Színészként is bizonyítottak: Tóth Andi egy vadidegenen feküdt, Andrei Mangra a partnerének esett





Tóth Andi, Andrei Mangra és Shane Tusup már bebizonyították, hogy a szakmájukban a legjobbak közé tartoznak, azonban mindannyian kaptak lehetőséget arra, hogy kipróbálják magukat ismeretlen terepen is. A sztárok színészként mutathatták meg a tehetségüket a nézőknek, ám talán arra ők sem számítottak mekkora sikert aratnak vele.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.02.
szakmaváltás

Tóth Andi Makranczi Zalánnal bújt ágyba

Tóth Andi a Mintaapák című sorozatban debütált, melyben egy igazi bajkeverőt alakíthatott Makranczi Zalán oldalán. A fiatal énekesnő nagyon élvezte a forgatási munkálatokat, ám azt elárulta, hogy az egyik jelenetnél kicsit meg volt illetődve.

„Élveztem ezt a bajkeverő szerepet. Unalmas lett volna egy szende karaktert játszanom” – kezdte Andi, aki bizony nem csak a színészi tehetségét mutatta meg, de formás idomait is. Az énekesnőnek ugyanis ágyba kellett bújnia a kollégájával.

Azért volt egy kicsit kellemetlen, mert igazából egy vadidegenen feküdtem. Az elsők között volt az a forgatás egyébként, szóval akkor láttam talán másodjára a Zalánt. Kicsit ijesztő volt, meg fura, de nyilván ez egy munka, tehát nyeltem egyet, és azt mondtam: oké, akkor nyomjuk” – árulta el Andi.

Fotó: TV2

Andrei Mangrát mindig is vonzotta a színészet

A Dancing with the Stars profi táncosa már a műsor első évadában hangoztatta, mennyire érdekli őt a színészi pálya. Akkor Gabriela Spanic oldalán lehetősége volt pár hónapra Mexikóba utazni, hogy a világsztár segítsen elindítani a karrierjét, ám a koronavírus-járvány közbeszólt. Andreinek azonban nem kellett sokáig búslakodnia, ugyanis a TV2 egy különleges szerepre kérte fel: az Oltári történetekben próbálhatta ki magát.

„Nagyon profi volt a stáb, a színészek, mindenben segítettek nekem. Nélkülük biztosan nem tudtam volna így teljesíteni. Kellett improvizálni a forgatások alatt, de én nagyon élveztem. Fél órája ismertük egymást körülbelül Bernivel, mikor az első jelenetet felvettük, ami egy csókjelenet volt. Mondhatni kicsit egymásnak estünk, a producer pedig ránk is szólt, hogy ezt nem így kéne” – mesélte Andrei, aki reméli kipróbálhatja még magát a színészek között.

 

Fotó: Metropol/Máté Krisztián

Shane Tusup és Győrfi Pál musicalszínésznek állt

Tusup és az Országos Mentőszolgálat szóvivője a Puskás-musicalben bizonyíthatott a nagyközönség előtt. Mindkettejüket Szente Vajk kérte fel a különleges angol intéző szerepére, melyet mindig más alakít. A két újdonsült musicalszínésznek nem volt sok dolga a színpadon, ugyanis csak egy rövid mondatot kellett észben tartaniuk, ám a közönség egyszerűen imádta őket.

Győrfi Pál Fotó: Kiss Annamarie/Hajdú-Bihari Napló

 





Ezeket olvastad már?
Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

„Meg fogsz halni nemsoká” – Életveszélyesen megfenyegették a Házasság első látásra sztárját

„Meg fogsz halni nemsoká” – Életveszélyesen megfenyegették a Házasság első látásra sztárját

Kitálalt a szakértő II. Erzsébet királynő nagy hibájáról

Kitálalt a szakértő II. Erzsébet királynő nagy hibájáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás