Gabriela Spanic döntött: magával vinné Andrei Mangrát Mexikóba





A színésznő szerint minden ajtó nyitva áll Andrei előtt Dél-Amerikában, hatalmas tervei vannak a fiatal táncossal.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.05.
Lehetőség

A venezuelai származású világsztár ismét Budapesten járt.

Ahogy arról már lapunk is beszámolt, Gabriela a múlt héten jelentette be, hogy újra Magyarországra látogatott, ráadásul nem is kisebb indokkal, minthogy újra a Dancing with the Starsban szerepelhessen.

A gyönyörű színésznő viszont nem csak a táncosműsor miatt tért vissza a fővárosba – derül ki a Ripost cikkéből.

Gabriela és Andrei Mangra a tavalyi Dancing with the Stars forgatása alatt kötött szoros barátságot, ahol egyébként egészen a másodig helyig jutottak.

A Dancing With The Stars első szériájában a második helyig jutottak (Fotó: TV2)

A 47 éves szépség a műsor után meg is hívta profi táncpartnerét mexikói otthonába, azzal a szándékkal, hogy szappanoperasztárt faragjon belőle. Ez Andrei számára hatalmas lehetőség lehetett volna, ugyanis a táncos anyanyelvi szinten beszél spanyolul, és minden adottsága meg van ahhoz, hogy világsztár váljon belőle. A terv sajnos meghiúsult, ugyanis felütötte fejét a koronavírus.

„Andrei a műsor után eljött hozzám Mexikóba, és nagyon jól érezte magát. Tulajdonképpen vakáció lett a látogatásból, mert sajnos a tervemnek, hogy bevezetem őt a szappanoperák világába, keresztbe tett a koronavírus-járvány” – mondta el a Ripostnak Gabriela, aki még mindig reménykedik abban, hogy Andreiből híres színész válik.

„Akkoriban minden leállt, nem voltak válogatások és forgatások sem. Andrei két hónapig várt, de végül haza kellett jönnie. Ugyanakkor azt gondolom, szép jövő előtt állhat, mint színész, ezért az ajtók nyitva állnak előtte Mexikóban, ahogyan az én házam kapuja is” – jelentette ki a világsztár, aki nagyon örül, hogy vele és Tóth Andival táncolhat majd szombat este a TV2 élő show-jában.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás