Happy end! Így szabadult ki a karanténból Katalin hercegné





Úgy látszik, hogy az önkéntes elszigetelődés nem viselte meg a hercegnét. Mesés ruhakölteményben jelent meg egy fontos eseményen.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.10.
Katalin hercegné

Katalin hercegné nemrég önkéntes karanténba vonult, miután egy koronavírusos személlyel lépett kapcsolatba. Most ért véget izolációja, és az első útja a wimbledoni tenisztornára vezetett – írja a townandcountrymag.com.

Idén már második alkalommal jelent meg a lelátón a hercegné, aki ezúttal férje, Vilmos herceg társaságában érkezett. Zöld ruhája nagyszerű választásnak bizonyult, Katalin csak úgy tündökölt a lelátón. Az elmúlt években az esemény emlékezetes pillanata volt, amikor Katalin Meghan társaságában érkezett Wimbledonba. Azóta persze sok minden történt... A királyi családot lejárató Oprah-interjú és a költözés miatti távolság mind hozzájárultak ahhoz, hogy erre idén ne kerülhessen sor.

Katalin és Vilmos egyébként remekül érezte magát, sokszor lehetett azt látni, hogy – maszk nélkül is – együtt nevetgélnek. A hercegnő zöld ruháját az angol Emilia Wickstead tervezte. A gyönyörű darab csaknem 600 ezer forintnak megfelelő összegért kapható.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás