RETRO RÁDIÓ

Bodrogi Gyula elárulta, milyen állapotban van Törőcsik Mari

Két hete fekszik kórházban a Nemzet Színésze, az egész ország egy emberként aggódik a 85 éves legendáért.Megosztás
Szerző: e.j.
2021.03.17. 04:40
Törőcsik Mari kórház Bodrogi Gyula

Ismét orvosi kezelésre szorul Törőcsik Mari. A hírt a Tények hétfő esti adásában jelentették be. A csatorna információi szerint a 85 éves Törőcsik két hete fekszik kórházban hőemelkedés miatt, azóta nem is látták őt velemi szomszédai. A sztárért az egész ország egy emberként aggódik, akit jelenleg megfigyelés alatt tartanak a a szombathelyi Markusovszky Kórházban.

Fő az óvatosság

Nem merték otthon hagyni, nehogy tüdőgyulladás legyen belőle, ezért bevitték a kórházba. Ha már bevitték, a szokott vizsgálatokat megcsinálták, és bár úgy volt, hogy hazajöhet, de a hőemelkedése miatt maradnia kellett a kórházban – mondta el a Tényeknek a színésznő egyik idős szomszédja.

Fotó: Metropol/Markovics Gábor

Igazi harcos

Az idén 87 éves Bodrogi Gyula lapunknak elmondta, információi szerint jól van a volt felesége.

– Úgy tudom, jobban van, rendszeresen érdeklődöm az állapota felől. Nagyon remélem, hogy Mari valóban hamarosan hazatérhet a kórházból, és ezt is legyőzi, mint eddig minden betegséget – fogalmazott bizakodva a Metropolnak a Kossuth-díjas színművész, aki maga is igyekszik vigyázni a saját egészségére.

– Szerencsére én jól vagyok, de már nehezen bírom ezt a bezártságot. Viszont bizakodó vagyok, és szeretném hinni, hogy hamarosan legyőzzük ezt a világjárványt és újra biztonságban lehetünk.

Unokája bizakodó

Törőcsik Mari az utóbbi időben minden idejét otthon töltötte, hogy ne kapja el a koronavírust, és a nap huszonnégy órájában ápoló vigyázott rá. A Metropol Törőcsik Mari szeretteinél érdeklődött a színésznő állapotáról. Unokája, Járai Máté bízik a gyógyulásban, hiszen a nagymamája eddig is mindent legyőzött.

– Remélem, hogy hamarosan hazaengedik, és újra az otthonában lehet – fogalmazott röviden a műsorvezető.

Valódi túlélő az ország legjobb színésznője

Sajnos nem ez az első eset, hogy komoly gondok akadnak Törőcsik Mari egészségével. Először 2008. október 14-én délelőtt egy kórházi rutinvizsgálat közben összeomlott a vérkeringése. A sztár szíve megállt, kómába esett. Orvosai sokáig mélyaltatásban tartották a művésznőt, aki egy kisebb pihenő után visszatért a színpadra. Az utóbbi években sokszor került be a szombathelyi kórházba, különböző problémák miatt, beszéde egyre nehézkesebb és állandó felügyeletre szorul. A bajok ellenére ő azonban minden alkalommal bebizonyította, hogy nemcsak a világot jelentő deszkákon, de a magánéletben is egy igazi küzdő alkat.

Bodrogi Gyula hisz Törőcsik Mari gyógyulásában Fotó: Máté Krisztián

 

Ezeket olvastad már?
Nagy a baj: betegségéről vallott Britney Spears

Nagy a baj: betegségéről vallott Britney Spears

Kórházba került G.w.M

Kórházba került G.w.M

Hatalmas a boldogság: nagymama lesz a 40 éves sorozatsztár

Hatalmas a boldogság: nagymama lesz a 40 éves sorozatsztár

Nem nyitott ajtót, holtan találtak rá lakásán a 49 éves hírességre

Nem nyitott ajtót, holtan találtak rá lakásán a 49 éves hírességre

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás