Vajdák, sztárok búcsúznak: óriási tömeg várható Nagy Grófo temetésén





Rengetegen szerették és még többen rajongtak a zenészért.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.19.
gyász

Óriási a készülődés Kozák László, azaz Nagy Grófo szombati temetése előtt. Bár a járványügyi szabályok előírják, hogy csupán 50 személy vehet részt egy gyászszertartáson, ennél jóval több emberre számíthatnak a családtagok - tudta meg a Blikk.

Noha Grófo temetése előtt néhány nappal a szerettei már hírzárlatot rendeltek el, a Blikk korábban megírta, autentikus tisztelettel és pompával zajlik majd a szertartás, amely során végső útjára kísérik a koronavírus szövődménye miatt december elején elhunyt legendás folklórzenészt, aki nélkül az utóbbi évtizedekben elképzelhetetlen volt egy-egy nagy roma lagzi.

A zenészt szívének kedves tárgyaival, hangszerével együtt helyezik örök nyugalomra, koporsóját négylovas hintó viszi a kriptáig. A ceremónián szinte minden vajda tiszteletét teszi, ahogy a művészvilág jelesei is búcsúzni kívánnak Grófótól, többen jó barátságot ápoltak a muzsikussal - számol be a lap.

– Biztos vagyok benne, hogy sokan búcsúztatják majd el a zenei harcostársam, én is megadom a végtisztességet – mondta a mulatószenész Galambos Lajos.

Hát persze, hogy ott leszek! – jelentette ki Gáspár Győző, aki elárulta, felesége, Bea telefonján korábban a zenész volt a háttérkép, annyira tisztelték művészetét. – Virág nagyon kétségbeesett, amikor megtudta, hogy elment, mert a lányaim azt akarták, hogy az esküvőjükön Grófo kérje ki őket tőlem. Szerintem rengetegen lesznek ott a temetésen, miskolci barátaim azt mondták, csak onnan érkeznek legalább százan!

Bódi Margó párjával, Gusztival indul útnak korán reggel, mivel az emlékezés virágait is a helyszínen szeretné megvenni. A környékbeli virágosok úgy számolnak, sokan tesznek majd így.

Mint ismert, Kozák László Grófo december harmadikán hunyt el koronavírusban.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás