RETRO RÁDIÓ

Ők azok a sztárok, akik fiatalon váltak édesanyává





Még hogy az anyaság és a karrier nem fér meg egymás mellett! Mi sem cáfolja ezt jobban, mint összeállításunk, amelyben olyan ismert hölgyeket gyűjtöttünk össze, akik fiatalon váltak szülővé, de ez nem gátolta őket abban, hogy szakmailag a csúcsra törjenek.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2020.11.03.
Szinetár Dóra édesanyák Gregor Bernadett Radics Gigi Reese Witherspoon sztárok Szekeres Nóra

Radics Gigi

Az énekesnő csupán 23 éves volt, amikor megfogant az első gyermeke, akinek néhány héttel ezelőtt, immáron 24 évesen adott életet. Bella igazi szerelemgyerek: az énekesnő és kedvese, Mikus Áron szobrászművész egy évvel ezelőtt azonnal egymásba szerettek, és a gyermekáldással sem vártak sokat. Gigi és Áron még csak jegyesek, de mihamarabb szeretnének összeházasodni: a nagy napon pedig már a kislányuk, Bella is jelen lehet. Az énekesnő szerencsés helyzetben van, hiszen rendkívül fiatalon, 16 évesen vált országosan ismertté, így mire bekövetkezett a gyermekáldás, már megalapozta a karrierjét.

Fotó: Metropol

 

Szekeres Nóra

A Kölyökidő egykori sztárja anyaként és műsorvezetőként is bizonyított. Nóra mindössze 21 éves volt, amikor 2001-ben édesanyává vált. Ekkor született Noa, 2003-ban pedig Milán nevű kisfia is világra jött. 2013-ban bővült a család, amikor Alexander nevű fia megszületett, a köztes időben azonban az anyaság mellett műsorokat vezetett, olasztanári diplomát szerzett, és még az ELTE jogi karára is beiratkozott.

Fotó: Ripost

Gregor Bernadett

A színésznő 24 évesen lett édesanya, amikor első férjétől megszületett a fia, Bence. A házasság hamar véget ért, de Bernadett jó viszonyban maradt a gyermeke édesapjával, és színésznőként is kiteljesedhetett. Számos színdarabban csillogtatta meg a tehetségét a Jászai Mari-díjas színésznő, és 48 évesen, két gyermekes egyedülálló anyaként boldogabb, mint valaha.

Fotó: Ripost

Szinetár Dóra

Csakúgy, mint Radics Gigi, Szinetár Dóra is rendelkezett jó pár év szakmai tapasztalattal, mire édesanya lett. Pedig Dóra csupán 19 éves volt, amikor Marci nevű fia világra jött. A színésznő ügyesen navigálta az életét az anyaság és a színház között, ennek köszönhetően számos sikerprodukcióban szerepelt úgy, hogy közben a lehető legtöbb szeretetet és törődést adja a mai napig a gyermekeinek. Miután az első házassága tönkrement, Bereczki Zoltánnal lépett frigyre, akitől kislánya született, a most 13 éves Zorka. 2017-ben életet adott harmadik gyermekének, Benjáminnak, aki Makranczi Zalánnal való házasságából született.

Fotó: TV2

Reese Witherspoon

Amikor huszonegy évvel ezelőtt megszületett a színésznő lánya, Ava, Reese Witherspoon még csak huszonhárom éves volt, azt viszont a legkevésbé sem lehet elmondani róla, hogy az anyaság akadályozta volna őt a színészi teljesítményében. Ava születése után olyan sikerfilmekben játszott főszerepet, mint a Doktor Szöszi, a Hiúságok vására vagy a Kémes hármas. A színésznő ma már háromszoros édesanya, de azóta is sikert-sikerre halmoz: legutóbb a Hatalmas kis hazugságok című HBO sorozattal szerzett még nagyobb rajongótábort.

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Andris a kamerák előtt alázta a sárga földig Petrát – videó

Házasság első látásra: Andris a kamerák előtt alázta a sárga földig Petrát – videó

Körtvélyessy Zsolt: A nyáron lesz időm nyaralni, ami jó és rossz hír egyszerre

Körtvélyessy Zsolt: A nyáron lesz időm nyaralni, ami jó és rossz hír egyszerre

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Szőke Zsuzsi ledobta a textilt – videó

Szőke Zsuzsi ledobta a textilt – videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás