Máris megvan, ki lesz Johnny Depp utódja?

A botrányba keveredett sztár kénytelen volt otthagyni a gigaprodukciót, de a rajongók már kitalálták, ki pótolhatná őt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.07.
Johnny Depp Colin Farrell

Pénteken tette megrázó bejelentését Johnny Depp, mikor is Instagram-oldalán közölte, hogy a Warner Bros. stúdió kérésére kiszáll a Harry Potter-regények nyomán születő Legendás állatok-filmsorozatból, amelyben a főgonosz Gellert Grindelwald szerepét alakította az eddig megjelent első két részben. Bár a rajongók többsége még emészti a megdöbbentő hírt, néhányan már tippet is adtak a stúdiónak, ki vehetné át Depptől a szerepet: egy másik fenegyerek, Colin Farrell - írja a Metro.

Az ír színész egyszerre lenne logikus és meghökkentő választás a szerepre: az első részben ugyanis ő alakította Grindelwald alteregóját, aki csak a film végi leleplezéskor fedte fel valódi kinézetét, a gonosz varázslóét. Abban a részben Deppnek csak néhány perc jutott a filmvásznon Grindelwald szerepében, a játékidő javában Farrell kelthette életre Dumbledore professzor későbbi ellenlábasát, így már tapasztalata is van a Legendás állatok-filmekben. Az ötlet nagy népszerűségnek örvend a rajongók körében, a Farrell visszatértét követelő posztok futótűzként terjednek a közösségi oldalakon.

A stúdió azonban egyelőre csak annyit erősített meg, hogy a harmadik rész forgatása jelenleg is zajlik, ám Grindelwald szerepét újracastingolják, Deppnnek pedig megköszönték az első két részben nyújtott alakítását. Az amerikai színésznek azt követően kellett távoznia, hogy elvesztette a The Sun brit bulvárlap elleni rágalmazási pert - a lap Amber Heard panaszai alapján feleségverőnek nevezte Deppet.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás