A Corriere della Serának adott interjút Jean Todt, aki a lapnak azt fejtette ki, hogy folytatja az ökológiai forradalmát, mert szerinte szükség van arra, hogy a Forma 1 is „zöldre váltson„.

Természetesen a lap riportere Michael Schumacherről is megkérdezte a szakembert, aki nagyon közeli barátja a súlyos síbalesetet szenvedő versenyző családjának.

Havonta legalább kétszer látom Michaelt” – jelentette ki Jean Todt. „Nem hagyom őt egyedül. Sok élményben volt részünk vele és a családjával. Az a sok szép dolog, amit együtt megéltünk, az mindig részünk lesz és bennünk marad„ – jelentette ki a Ferrari egykori csapatfőnöke.

A szakember többet nem volt hajlandó beszélni barátja állapotáról.

Lassan hét és fél éve szorul ápolásra Michael Schumacher, akinek súlyos síbalesete utáni állapotát hétpecsétes titokként kezeli a családja. A hétszeres világbajnok hogylétéről kevesen tudhatnak, a családtagokon és az orvosain, ápolóin kívül kevés közeli jó barát van tisztában azzal, milyen valójában az állapota. Időnként azért valaki megtöri a csendet és elejt pár szót arról, hogy milyen állapotban lehet most az egykori versenyző.