A Dinamo Kijevet és a Juventust nézők előtt fogadta a Fradi a BL csoportkörében, a kormány döntése után azonban a Barcelona elleni találkozót zárt kapuk mögött rendezik meg. A klub és a csapat mellett 20 ezer drukker maradt hoppon, azonban mindenki tökéletesen reagált a rossz hírre.

300 milliós bevételkiesés

A Ferencváros a koronavírus-járvány miatt így is milliárdoktól esik el, csak azért, mert nem rendezheti telt ház előtt a meccseit. A Barcelona elleni találkozóra közel 300 millió forintért vásároltak a drukkerek jegyeket, bérleteket. A kormány döntése után a klub azonnal jelezte, mindenkinek visszafizetik a pénzt. A Fradi-tábor ekkor kezdett rendhagyó kezdeményezésbe.

Messit csak a tévében láthatjuk
Fotó: Nemzeti Sport

Legyen a pénz a rászorulóké

A Ferencváros vezető szurkolói csoportja, a zöld-fehéreket mindenhova elkísérő Green Monsters különleges kezdeményezést indított el. Ők jótékony célra fordítják a visszafizetett jegyárakat, s erre buzdítanak mindenkit, aki ezt megteheti.

A Ferencváros szurkolói csoportjai egységesen úgy határoztak, hogy a Barcelona elleni meccs belépőjegyeinek árát nem igénylik vissza. Az így befolyt összeget jótékony célra ajánljuk fel. Ebben a klub maximálisan támogat minket. Az adományozás pontos részleteiről a későbbiekben adunk részletes tájékoztatást. – írta közösségi oldalán a csoport.

Fotó: Nemzeti Sport

Marad a Puskásban a Fradi

A hétfői döntés után sokakban felmerült a kérdés, hogy nézők nélkül akár visszatérhetne a Ferencváros a saját stadionjába, a Groupama Arénába a Barcelona elleni meccsre is. Információnk szerint erről egyelőre nincs szó, a korábbi megállapodás értelmében a gárda a Puskás Arénában fogadja a katalánokat. A zöld-fehérek három forduló után jelenleg egy ponttal állnak. Legközelebb Torinóba utaznak a Juventushoz, majd a Barca-meccset követően a Dinamo Kijev vendégeként Ukrajnában zárják a csoportkört.