Drámai hírt jelentett be Facebook-oldalán Tóth Tímea. Az FTC és az osztrák Hypo korábbi magyar válogatott átlövőjénél rosszindulatú daganatot találtak.

A sportoló részletesen leírta, jelenleg, hány műtéten és kezelésen van túl. Tímea alig két órával ezelőtt posztolt a betegségéről, és azóta már több százan kívántak sok erőt neki a gyógyuláshoz. Hozzájuk csatlakozunk mi is, kívánjuk, hogy mihamarabb gyógyuljon meg! „Sziasztok kedves ismerőseim!!!

Nagyon köszönöm azt a sok üzenetet és jókívánságot amit küldtetek, megkaptam és erőt ad a továbbiakhoz…

Rosszindulatú melldaganatot diagnosztizáltak nálam áprilisban, túl vagyok 2 műtéten és az elkövetkező időszakban kemoterápiás kezelést kapok 8-at. Holnap lesz a 2. kezelés.

Amit tudnotok kell, jól vagyok és ezen a jövőben sem fogok változtatni.
A kezelés utáni 48 óra rosszabb, de utána jól vagyok…
Elkezdtem sportolni és egyre jobban tér vissza az erőm, ami szintén segít átvészelni a nehezebb napokat majd a jövőben is.

Sajnos azt tapasztalom, hogy ez a betegség a nőknél nagyon sokaknál jelen van, viszont nagyon szuper szakemberek vannak az orvosok között akik segítenek leküzdeni a betegséget.
Amit mondanak, azt viszont végig kell csinálni!

Nem szégyen segítséget kérni. Én az első pillanattól kezdve onkopszichológussal dolgozom, ahogy megtudtam a diagnózist… Nem akartam egyedül feldolgozni ezt az egészet, életem legjobb döntése volt. Így sokkal könnyebb végig járni és megérteni a folyamatokat, érzéseket ami a betegséggel jár.

Tehát csak annyit szerettem volna közölni veletek, hogy jól vagyok, erős vagyok, lesznek gyengébb pillanataim, de a sport megtanított küzdeni, viselni a terheket.

A szeretteim és a legjobb szakemberek mellettem vannak, tehát minden rendben van és lesz is!

Köszönöm a biztatás!
Vigyázzatok magatokra! „ – írta bátor üzenetében Tóth Tímea.