Évek óta csak találgatni lehet, hogy milyen az egészségi állapota a Forma 1-es versenyzőnek, miután a család teljes hírzárlatot rendelt el.

Az év elején derült ki, dokumentum filmet készít Michael Schumacherről Michael Wech és Hanns-Bruno Kammertons. A díjnyertes német filmrendezők mozijában megszólal majd a pilóta felesége, fia és lánya is.

A rajongók már érthetően tűkön ülnek, hogy mi lehet az egykori világklasszissal, kérdéseikre pedig hamarosan választ is kaphatnak egy dokumentumfilmben, aminek a premierje jó ideje csúszott a koronavírus-járvány miatt.

Az elmúlt hónapokban kiszivárgott az is, hogy a ténymoziban olyan képek is láthatók lesznek, amelyek eddig még sosem láttak napvilágot.

Pénteken délelőtt osztották meg az egykori versenyző Instagram-oldalán, hogy szeptember 15-én már a rajongók is láthatják a kedvencükről szóló filmet.

A legendás F1-es világbajnok lassan hét és fél éve szorul ápolásra, súlyos síbalesete utáni állapotát hétpecsétes titokként kezeli a családja. A hétszeres világbajnok hogylétéről kevesen tudhatnak, a családtagokon és az orvosain, ápolóin kívül kevés közeli jó barát van tisztában azzal, milyen valójában az állapota.

Időnként azonban megszólal egy-egy jóbarát, aki ejt néhány szót Schumacherről.